Ovisno o tome koliko pratite vijesti iz svijeta mobilnih tehnologija, možda ćete znati da je Apple u svoj svojoj moći najveća tužibaba od svih. Na redovitoj bazi tuže sve oko sebe, a ponajviše one koje smatraju najopasnijom konkurencijom. Nedavna im je tužba protiv Samsunga ipak prisjela zbog zanimljiva poteza britanskog suca Colin Birssa.

Britanski sudac Colin Birss, inače zapamćen po svojoj izjavi kako Galaxy Tab nije napravljen kršeći Apple-ov patent jer jednostavno nije “cool poput iPada”, 9. srpnja je napravio nešto zbog čega bi Apple-u  “Se bum Vas tužil!” stav mogao prisjesti. Naime, u nastavku sudskog procesa Apple protiv Samsunga, pomenuti je sudac odbacio sve Aplle.-ove tvrdnje kako ih je Samsung pokrao u smislu dizajna Galaxy Tab-a te je otišao toliko daleko da je Apple-u naredio na svojim internetskim stanicama objave izjavu kako Samsung nije kriv ikako Galaxy Tab ne krši njihove patente.

Apple hateri su sigurno došli na svoje barem za kratko jer teško je povjerovati da će Apple zbog ovog “manjeg” problemčića odustati u nakani da tužbama uspori nezaustavljivi rast Samsunga.

Slijedeći potez bi im mogao biti da tuže Samsung zbog toga što se baterija Galaxy Tab-a mora puniti. IPadova baterija se također mora puniti. Zamislite, stvarno su drski ovi u Samsungu pa bezočno pune bateriju iako se to radi na iPadu. Treba ih tužiti i tražiti da u Galaxy Tabove ugrade jednokratne baterije koje se bacaju!

Šta kažete, na ideju? Možda i ja dobijem  posao u Cupertinu:-)

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GazdaPera

koji su to debili ma trebaju apsolutno sve tuzit koji imaju ekran ili im se slova pojavljuju kad pisu poruke. Toni jesi probao pop up video na hox-u?