Naslovnica Android One X One Click za HTC One X – jedan za sve

One X One Click za HTC One X – jedan za sve

6
0

 

HTC One X trenutno je najjači HTC-ov smartphone na tržištu. Tom titulom zavrijedio je i ovaj jedinstveni alat, koji radi sve osim što ne glača i pere prozore. One X One Click  može rootati, flashati ROM-ove i kernele, ubacivati vaš One X u download i recovery… Kao što rekoh sve osim kućanskih poslova.

thunder07 se zove taj mladić, koji je osmislio ovaj super alat za svakog iskusnog vlasnika HTC One X-a. Alat je napravljen za Windows računala i vjerojatno će biti jedini kojeg ćete ikad trebati u svezi s totalnom kontrolom nad vašim HTC borcem. Developer naglašava da za korištenje njegova alata ( pritom ne mislim ništa prosto) morate najprije znati što radite te ispuniti neke osnovne kriterije glede vašeg uređaja. Najprije ćete morati putem HTCdev.com otključati bootloader vašeg One X-a, instalirati ClockworkMod Recovery te uključiti USB Debugging opciju u Settings > Developers Tools. Također na vašem računalu morate imati instaliran Microsoft .NET Framework 3.5.

Kad ste stavili kvačice na sve zadane kriterije, preuzmite One X One Click za HTC One X sa ovog linka i uvjerite se što sve možete napraviti jednim klikom. Na istom ćete linku pronaći i odgovore na sva pitanja koja vam se možda množe po glavi. Pritom mislim na pitanja o alatu ovog developera. (ali ne takva pitanja:-)

Jeste već rootali vaš One X? Namjeravate li?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments