Naslovnica Android Sony Xperia S u novoj boji

Sony Xperia S u novoj boji

2
0

 

Sony je ove godine predstavio hrpu novih uređaja, a očekujemo još nekoliko na predstojećem IFA sajmu u Berlinu krajm mjeseca. U Sony-u kao da imaju normu izbacivanja nečeg novog svakih 15 dana pa sada predstavljaju novo ruho već poznate Xperie S, koju će odsad moguće dobiti i u dark silver varijanti.

Sony Xperia S aktualni je broj jedan u ponudi Sony pametnih telefona. S dizajnerske strane, Xperia S je jedan od najljepših smartphona ikad napravljenih. Možda sirovom snagom svoga dvojezgrenog procesora ne može baš parirati mrcinama poput Galaxya S3 ili HTC One X-a ali to nadoknađuje vrhunskim HD zaslonom i kvalitetom fotografija koje izlaze iz njene 12MP kamere. Nakon što je Xperia S prije mjesec i nešto napokon dobila nadogradnju na ICS dodatno je zasjala glatkoćom rada i osvježenim sučeljem. Oni koji su imali prilike koristiti Xperiu S na Gingerbreadu i kasnije na ICS-u, znaju o čemu govorim. Kao da ste kupili novi bolji uređaj upakiran u isto privlačno kućište.

Sada Sony namjerava još malo živjeti od Xperie S pa joj podaruje novu boju. U Sonyu je zovu dark silver i nadaju se da će njome privući još nešto kupaca prije predstavljanja novih uređaja u Berlinu.

Nakon što prodaju novu boju, namjeravaju još jednom prodati Xperiu S u obliku Xperie SL, overclockirajući isti procesor na 1.7GHz i dodajući još rozu i plavu boju.

Iako se radi o reciklaži istog proizvoda, nećemo im zamjeriti jer su ove godine uistinu ponudili hrpu dobrih  smartphona.

U međuvremenu svakako bacite oko na naše recenzije Xperie S, Xperie P i Xperie U.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments