Naslovnica Tableti Windows RT verzija Microsoft Surface tableta za $199?

Windows RT verzija Microsoft Surface tableta za $199?

4
0


Google je prvi odlučio ponuditi svijetu premium tablet za $199 praktički se odričući zarade. Prema informacijama anonimnog insidera iz Microsofta, oni izgleda namjeravaju napraviti isto kada 26. listopada u prodaju puste svoju Windows RT verziju svojeg Surface-a. Zvuči predobro da bi bilo istinito.

Ako Microsoft uistinu odluči prodavati Windows RT verziju Surface-a po cijeni od $199, bit će to prvi ozbiljni 10 inčni tablet po tako niskoj cijeni i zasigurno će privući pažnju poklonika tableta. Microsoft će navodno baš 26. listopada predstaviti i u opticaj pustiti 32GB i 64GB verziju Windows RT Surface-a te 64GB  i 128GB verziju Surface-a s punim Windowsima 8.

Za pretpostaviti je da bi 16GB verzija Windows RT Surface-a bila ta, koja bi se prodavala po cijeni od $199. Na njoj bi Microsoft definitivno gubio, nadajući se da će se prodavati u toliko velikom broju te da će gubitke nadoknaditi kroz prodaju softvera.

Na jesen bi mogli imati cijelu hrpu jeftinih tableta kad se i Apple uključi sa svojim 7 inčnim iPadom mini, koji bi se također mogao prodavati po toj cijeni.

I’m soooo excited! Što vi kažete?

 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments