Još čekamo Apple da gukne o iPadu Mini, o kojemu se špekulira već mjesecima. Sada se pojavila informacija kako će Apple iPad Mini predstaviti 23. listopada i na taj način zeznuti Microsoft, koji svoje Surface tablete namjerava staviti u opticaj nekoliko dana nakon toga.

Iako se špekuliralo i o odgađanju i kašnjenju iPada Mini, čini se da će on ipak biti predstavljen još u listopadu. Navodno će se to dogoditi 23. listopada na događaju, kojemu će moći prisustvovati samo oni s pozivnicom. Informacija još nije službena, Apple se još nije oglasio, a sumnjivo je i to što je 23. listopada utorak, a znamo koliko su u Apple-u analni glede predstavljanja uređaja srijedom.

Kao što rekosmo, tajming objave iPada Mini ima marketinške i poslovne logike s obzirom da se samo nekoliko dana nakon toga očekuje početak prodaje Microsoft Surface ali i ostalih Windows 8 i Windows RT tableta.

Zasad o iPadu Mini mislimo da znamo kako će imati 7.85” zaslon, novi Lightning konektor i manje i tanje kućište od standardnog iPada.

U svakom slučaju, nismo još daleko.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments