I hrvatski iPhonoljupci će slijedeći tjedan doći na svoje jer iphone 5 od 5. studenog stiže u T-Centre. Cijene su još misterij.

Iz Hrvatskog Telekoma nam stiže obavijest kako će se novi iPhone 5 u njihovim T-Centrima naći slijedeći tjedan, točnije 5. studenoga. Detalji o cijenama i tarifama u kojima će se moći kupiti još nisu poznate.

Iz priopćenja za medije:

Hrvatski Telekom će iPhone 5 ponuditi od petka, 2. studenoga, a dostupan će biti u T-Centrima širom Hrvatske. Korisnici se za svoj primjerak uređaja mogu predbilježiti već sada na adresi: https://www.hrvatskitelekom.hr/iphone5/predbiljezbaTakođer, NanoSIM kartice potrebne za besprijekorno korištenje uređaja, već se mogu nabaviti u T-Centrima, a zamjena postojećih SIM kartica za NanoSIM je besplatna.

 iPhone 5 je najtanji i najlakši iPhone dosad, a dolazi u promijenjenom dizajnu u kojem se ističu: novi 4-inčni Retina zaslon, Appleov A6 procesor za fantastične brzine te ultrabrza wireless tehnologija – sve to uz poboljšano trajanje baterije. iPhone 5 pokreće iOS 6, najnapredniji operativni sustav za mobilne uređaje na svijetu, koji donosi preko 200 novih mogućnosti uključujući Facebook integraciju i Passbook organizaciju podataka.

 “Suradnja s Appleom uvijek je bila posebno uzbudljiva. Jako mi je drago što će vrhunske performanse ovog uređaja moći iskoristiti daleko više naših korisnika, budući da značajno proširujemo 3G signal diljem zemlje. Važno nam je da svi naši korisnici imaju pristup brzom Internetu, to nam je strateška smjernicaVeć sada smo dostupnost brzim internetom povećali korisnicima na širokom području središnje i istočne Hrvatske, a slijedi i ostatak zemlje. Također, imamo i najveću pokrivenost 4G signalom, a korisnicima smartfona uskoro ćemo ponuditi i uslugu na našoj LTE tehnologiji”, rekla je Nataša Rapaić, operativna direktorica Sektora za marketing za privatne korisnike HT-a.

Čim bude više informacija, saznat ćete ih ovdje kod nas, a u međuvremenu prozračite šatore i vreće za spavanje i ne zaboravite otvarač za mesni doručak. Kampiranje samo što nije otpočelo:-)

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments