Naslovnica Android ZTE Apache – u boj s 8 jezgri?

ZTE Apache – u boj s 8 jezgri?

1
0

 

ZTE, kod nas još nezapaženi kineski proizvođač, a u principu 4. najveći proizvođač smartphona na svijetu, kreće izgleda u totalnu ofenzivu. Navodno za 2013. pripremaju 8-jezgrenu Android mrcinu s 1080p zaslonom pod nazivom ZTE Apache, a glavna zadaća mu je osvojiti svijet moćima i cijenom.

ZTE Apache se na tržištu očekuje 2013. Širok pojam, znam. U svakom slučaju pokretat će ga 8-jezgreni Mediatekov procesor konstruiran u 28nm tehnologiji. Ukoliko se sva nagađanja obistine, ovaj Indijanac će imati i full HD zaslon te 13MP kameru i općenarodnu WCDMA/4G LTE/TD-SCDMA povezivost  za obračun  s konkurencijom. Detaljnije o specifikacijama, čim budu dostupne.

Iako se u zbilji radi samo o nagađanjima, a stvarno nije teško predvidjeti da ćemo slijedeće godine vidjeti još moćnije smartphone i tablete, prodor jeftinije ali ne nužno i inferiornije tehnologije na europsko tržište bio bio pozdravljen. Cijene, koje nam diktiraju najjači igrači poput Apple-a, Samsunga, HTC-a i Sony-a su u zadnje vrijeme van pameti. Dok ste još prije dvije godine uz podršku operatera, tada aktualni Apple iPhone 4 mogli dobiti za 100 kuna u realnoj mjesečnoj pretplati, danas je to nemoguća misija. Jednako je s ostalim proizvođačima.

Ako mene pitate, reći ću “Dođi ti nama ZTE i donesi nam gadgete po nižim cijenama. Željno te očekujemo!”

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments