5 milijuna Galaxy Note II u dva mjeseca

 

Iz Samsunga stiže vijest da se njihov Galaxy Note II phablet prodaje van svih očekivanja. U dva mjeseca prodaje Note II je na globalnoj razini prodan u 5 milijuna primjeraka. Samsung izgleda više ne može pogriješiti osim u prognozama.

Vjerojatno ste primijetili da se Samsungov Galaxy Note II zadnjih dana poprilično nametljivo reklamira i uskače u popularne emisije na telki. Nije čudo da marketing upravo sada cvijeta. Božićna i novogodišnja šopingholija je već lagano krenula. Unatoč dubokoj ekonomskoj krizi, koja čini se vlada samo na našim prostorima, nema utjecaja na prodaju ovakvih stvari.

Pred samo lansiranje Note-a II u listopadu, Samsungov glavni čovjek, J.K. Shin, prognozirao je prodaju od 20 miljuna Note-a II u godini dana. Čini se da će Samsung ovom mrcinom nadmašiti samog sebe. Iz vremena kad je za premium mobitel trebalo imati dječje prste ušli smo u eru kad je veće bolje, a još veće još bolje. Isto je sa digitalnom olovkom, koja opet iz predmeta sprdnje prelazi u must have alatku. Kao što bi moj ujak Ciceron rekao “O tempora, o mores!” iliti moram imati ono što se reklamira za vrijeme Larinog izbora i Sulejmana.

Ako već niste, bacite oko na našu Recenziju Note-a II i saznajte sve o njemu i zašto je tako popularan.

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.