U HTC-u rade sve ne bi li svoje blago rečeno posrnule poslovne  rezultate iz 2012. izbjegli u budućnosti pa su tako upravo potpisali trogodišnji ugovor s UEFA-om. HTC tako postaje ekskluzivnim dobavljačem smartphona za potrebe Europske Lige i Lige Prvaka. 

Nije nepoznanica da HTC-u 2012. neće ostati u pamćenju kao baš dobra poslovna godina. Već neko vrijeme posluju sa smanjenom dobiti, a sa 2. mjesta najjačih proizvođača Android smartphona na britanskom tržištu, nedavno ih je istjerao Sony sa svojim mnogobrojnim Xperiama. Novac je najbolje tražiti tamo gdje ga najviše ima, a u europskom nogometu ga ima i više no što bi trebalo. Zato ne čudi što novi put HTC traži i u nogometu.

Iz objave za medije:

HTC POSTAO EKSKLUZIVNI PARTNER I DOBAVLJAČ TELEFONA ZA NATJECANJA UEFA Champions LeagueUEFA Europa League

 

Trogodišnje partnerstvo s najprestižnijim europskim klupskim natjecanjem počinje u siječnju 2013. godine

TAIPEI — 12. prosinca 2012. — Kompanija HTC, globalni predvodnik na tržištu mobilnih inovacija i dizajna, danas je predstavila trogodišnji sporazum prema kojem će biti službeni globalni dobavljač telefona za natjecanja UEFA Champions League te UEFA Europa League.

Zahvaljujući partnerstvu koje započinje u siječnju 2013. godine, HTC će se naći u središtu dva najprestižnija nogometna natjecanja koja će tako svojim obožavateljima širom svijeta približiti događanja na niz novih i inovativnih načina. Bilo da su uz travnjak i gledaju utakmicu ili pregledavaju sadržaj na HTC-ovom uređaju, ljubitelji natjecanja moći će međusobno razmjenjivati i dijeliti svaki trenutak.

„Nogomet izaziva toliko strasti širom svijeta. Uzbuđeni smo zbog činjenice da smo partner jednoga od vodećih sportskih brendova u svijetu,“ izjavio je Peter Chou, glavni izvršni direktor korporacije HTC. „Usko ćemo surađivati s UEFA-om kako bismo svim obožavateljima ponudili ne samo nogometna iskustva, već i bogatije cjelokupno mobilno iskustvo.“

Gianni Infantino, glavni tajnik UEFA-e, istaknuo je sljedeće: „Zadovoljstvo mi je zaželjeti dobrodošlicu HTC-u u obitelj UEFA Champions League te UEFA Europa League. Zahvaljujući tom partnerstvu UEFA i HTC će promovirati europski klupski nogomet gledateljima diljem svijeta te našim obožavateljima pružiti nove mogućnosti za angažman oko natjecanja. Cijenimo HTC-ovu podršku i predanost te očekujemo kako će njihovo sudjelovanje u natjecanjima osnažiti profil njihovih brendova na globalnoj razini.“

Spomenuto partnerstvo spaja HTC-ovu tradicionalnu suradnju sa svjetskim predvodnicima u glazbi, imagingu, dizajnu i sportu, s interesima i strastima potrošača diljem svijeta.

U skladu s partnerstvom s natjecanjima UEFA Champions League i UEFA Europa League, HTC će biti i službeni partner dobavljač pametnih telefona za završnicu natjecanja UEFA Super Cup 2013. i 2014., te završnicu natjecanja UEFA Women’s Champions League2013., 2014. i 2015. godine.

Iskreno se nadamo da će HTC-u ovo partnerstvo pomoći da se vrati na staru slavu.
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments