Lumia-Windows-Phone-7.8


Lumia-Windows-Phone-7.8

Vjerojatno ste svjesni da najnoviji Windows Phone 8 neće stići na starije modele Nokijinih Lumia. Za utjehu korisnici tih lanjskih modela dobit će nadogradnju svojih uređaja na Windows Phone 7.8, a nadogradnja upravo otpočinje pa se ipak imate čemu radovati. 

Sad to već izgleda davna prošlost, kada su u Nokiji najavili nadogradnju svojih starijih modela Lumia na Windows Phone 7.8 i sada vrijeme nadogradnje napokon stiže. WP 7.8 dolazi kao svojevrsna utješna nadogradnja za itekako solidne Lumie i donosi barem malo one vizualne revolucije s novog Windows Phonea 8. Korisnici će od nadogradnje profitirati živim pločicama cijelom širinom zaslona bez one crne trake sa desne strane zaslona. Još manje pločice omogućit će još bolju prilagodbu korisničkog sučelja.

Dodatak su i nove boje pločica, novi boot logo te nove funkcionalnosti na zaključanom zaslonu. Nažalost ništa od onih bitnijih stvari nema u WP 7.8 tako se korisnici ne trebaju nadati WiFi povezivosti u sleep načinu rada, a nema ni novog Internet Explorera. Šteta.

Nadogradnja, kao što rekosmo upravo kreće i naravno neće biti dostupna svima istovremeno. U svakom slučaju ako ste vlasnik jedne od Lumia s popisa ispod, nadajte se skoroj nadogradnji. Nadograditi možete samo putem Zune aplikacije na vašem računalu, s kojim trebate povezati svoju Lumiu.

Nadogradnju dobivaju:

  • Nokia Lumia 510
  • Lumia 610
  • Lumia 710
  • Lumia 800
  • Lumia 900

Hoće li kad biti Windows Phone 7.8 nadogradnje za WM uređaje iz Samsunga i HTC-a ne zna se.

Ispod u video demonstraciji  pogledajte sve novosti koje možete očekivati te sve o procesu nadogradnje:

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments