samsung-jelly-bean

 

samsung-jelly-bean

Samsung je danas objavio novu listu i novi vremenik planova za Jelly Bean nadogradnju svojih uređaja. Vlasnici uređaja poput Galaxy Acea 2, Galaxy S Advancea pa i originalnog Notea imaju razloga za veselje. Jelly Bean na te uređaje samo što nije stigao.

Dakle, ponosni ste vlasnik jednog od Samsungovih pametnih telefona iz prošle godine i rado biste na njemu vidjeli super glatki i slatki Jelly Bean? A, tko ne bi?! Dobro je to što ste valjda ipak imali sreće pa ste odabrali proizvođača, koji je čvrsto odlučio pružati vrhunsku podršku za svoje uređaje. Samsung po tom pitanju mnogima može biti uzor. Najnoviji vremenik nadogradnje na Jelly Bean izgleda dobro, a na njemu nisu samo pametni telefoni već i neki Samsungovi Android tableti. Nadam se da ćete na popisu pronaći i svojeg ljubimca.

Mogu samo zamisliti kako će se recimo poveseliti vlasnici Galaxy S Advancea i Galaxy Acea 2, koji zapravo preskaču Ice Cream Sandwich. Mljac!

Obratite pažnju na napomenu da datumi ipak nisu u kamenu isklesani te da su podložni promjenama, nadamo se na ranije.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ninja

Dali ima informacja o nadogradnji note-a 2 na jb 4.1.2!? Hvala

draganninja13

Pozdrav,i mene zanima kada mogu očekivati nadogradnju za note 2 na jb 4.1.2,tel.je prijavljen na O2 mrežu ali je otključan,ja koristim Eronet mrežu iz BiH pa da li možda imate kakvu info.o tome? Hvala.

Draganninja13

To ne smijemo odati, to se strogo čuva u tajnosti?

ninja

Haha to je velika tajna! :P. Note je otkljucan iz njemacke koristim ga na t-mobileu u zagrebu!

Draganninja13

I kod mene je otključan sa O2, koristim Eronet mrežu ali nema još nadogradnje za jb 4.1.2., a prije nego sam uzeo note 2 imao sam note 1 a on je bio otključan sa Slovenske mreže, a za njega nikad nisam dobio nadogradnju za jb 4.0.4. Pretpostavljam da je do mreže koju koristim i nadam se da za note 2 neće kasniti nadogradnja kao za note 1.

igor

ima li tko saznanja što je s Samsung Galaxy Tab 2 7.0 Wifi. Nisam vezan za operatere, no nadogradnje još nema za HR.

vodjaskitnica

decki, pravac sammobile, skinite 4.1.2. koji vam odgovara i preko odina za manje od minute rijesite sve svoje muke. prije toga potrazite Tonijev tutorijal.

vodjaskitnica

ovo je bio moj odgovor za ninje.

vodjaskitnica

a sada Igore vidim da i za tvoj model tableta isto ima hrpa 4.1.2 nadogradnje na Sammobileu, pa je postupak isti vjerujem.

draganninja13

Hvala na odgovoru,jedino to i preostaje ako se oduži čekanje na nadogranju,ali nisam baš vješt oko rootanja mob.pa moram još malo učiti oko toga,a i mob.sam tek uzeo i ima garanciju 2 god.pa ne usudim se čačkati radi garancije!

draganninja13

ok,hvala na informaciji,budem pokušao nadograditi pa javim!