Apple nadogradio iPhone 4S na iOS 6.1.1 – jailbreak nije ugrožen

Apple je iznenada u opticaj pustio nadogradnju iPhonea 4S, koja verziju iOS-a podiže na 6.1.1. Spomenuta nadogradnja, zasad je dostupna samo za 4S i navodno ispravlja nekakve bugove s svezi s 3G povezivošću tog uređaja. Dobra vijest da isti evasi0n jailbreak uspješno jailbreaka i tu verziju iOS-a pa svi oni koji na svojemu 4s-u ne ovise o SIM unlocku, mogu nadograditi već danas i jednostavno nakon nadogradnje jailbreakati opet.

Ako ste nekim slučajem do jutros bili u talibanskom zatočeništvu ili ste se nenadano probudili iz zimskog sna, iznenadit će vas da je dostupan jailbreak alat, naziva evasi0n, koji uspješno jailbreaka sve iUređaje na posljednjem iOS-u 6.x Oni koji su već upoznati  tom važnom iČinjenicom, vjerojatno su prateći naš tutorijal dosad već svoje iPhone, iPade i iPode oslobodili iz Apple zatvora.

Apple je sinoć iznenada pustio nadogradnju na iOS 6.1.1 ali samo za iPhone 4S, koji je onom prethodnom nadogradnjom na iOs 6.1 uletio u nekakve nedaće sa 3G signalom. Nova nadogradnja navodno rješava taj 3G problem i pegla još neke sitnice, koje vjerojatno niste ni primijetili i podiže verziju softvera na 6.1.1. Jailbreakeri su se vjerojatno upitali što je s JB rješenjem za tu novu verziju pa ih obavješćujemo da nema razloga za paniku. Čak i kad nadogradite moći ćete ponovno jailbreakati svoje 4S-eve bez problema koristeći isti tutorijal i najnoviju verziju evasi0n jailbreak alata, koja je sada na v 1.3.

Upozorenje ide ipak onima, koji svoje iPhone 4S otključavaju Ultrasn0w alatom da se strpe još malo dok se ne potvrdi da se i nova verzija može otključati.

1
Imaš nešto za reći?

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Bumbo Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
Bumbo
Guest
Bumbo

Veliki problem je bio i s pristupom Iphone uređaja s iOS 6.1 Exchange serverima, pa je vjerojatno i zbog toga ova brzinska nadogradnja.

Problem se manifestirao sa sljedećim problemima:

Rapid growth in transaction logs, CPU use, and memory consumption in Exchange Server 2010 when a user syncs a mailbox by using an iOS 6.1-based device