Naslovnica Android Android 4.2.2 i novi Sense 5 za HTC One X na ljeto?

Android 4.2.2 i novi Sense 5 za HTC One X na ljeto?

2
1
HTC-One-X-Blink-Feed

 

HTC-One-X-Blink-Feed

Najnovija nepotvrđena informacija od navodno pouzdanog insajdera u HTC-ovim redovima kaže kako nadogradnja na Android 4.2.2 te novi Sense 5 početkom ljeta stižu na lanjski HTC One X i ekipu. Takav bi razvoj događaja razveselio mnoge, a HTC-u još malo podigao ugled premda su lipanj ili srpanj o kojim se špekulira još uvijek daleko.

Iako HTC ovo nije potvrdio, već ranije su najavili kako svoje HTC One X, HTC One X+, HTC One S te nama ne toliko bitne HTC DROID DNA odnosno Butterfly namjeravaju počastiti novom verzijom Sense 5 sučelja ili barem nekim njegovim značajkama. Sense 5 donosi mnogobrojna poboljšanja i HTC-ovo sučelje čini još lakšim i upotrebljivijim, radikalno skrećući fokus s widgeta, koji su dominirali dojmom. Hoće li u toj nadogradnji biti inkorporiran i novi Blink Feed ostaje za vidjeti ali ne vidim razloga zašto ne bi bio. Hardverski je to posve izvedivo samo je pitanje želi li HTC napraviti nekakvu distinkciju među uređajima.

U svakom bi slučaju bilo lijepo da HTC omogući ovakvu nadogradnju i na širu paletu svojih uređaja i to u što skorijem roku budući da su taj lipanj i srpanj možda čak i prekasno. Android 5.0 key Lime Pie se očekuje možda već i u svibnju pa HTC opet neće imati posljednju verziju Androida.

Pišite nam jeste li zadovoljni svojim HTC-om.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
One

Prezadovoljan sam sa svojim HOX, pogotovo nakon roota i custom roma. Baterija mu izdrzi dva dana dobrog koristenja. Vidim da je po njuskalu drasticno mu pala cijena, los marketing je ucinio svoje ali sigurno dosta podcijenjen uredaj. Preporucam kupnju i to ako vam je dosta 16GB uzmite ove ‘novije’ verzije HOX, za razliku od onih s 32GB.