Big-Launcher

 

Big-Launcher

Android je mobilna platforma poznata po svojoj prilagodljivosti i šarenilu. Bez nekih posebnih znanja i hackiranja, vaš Android može izgledati baš onako kako vi želite. Dovoljno je u Play Trgovini pronaći alternativni Launcher koji odgovara baš vašim potrebama, a danas ih već ima cijelo more. Big Launcher na kojega sam slučajno nabasao bauljajući internetom, odlučih vam kratko predstaviti. Trkom u dućan i babi za 93. rođkas kupite Android.

Big Launcher sučelje vašeg Android lišava svega onoga što bi jednu bakicu u najboljim godinama moglo zbuniti i omesti. Sve je je lijepo veliko, čitljivo i posve jasno. Na dohvat ruke su sve one stvari koje baka treba sad i odmah: informacija o točnom vremenu da ne propusti Sulejmana, Silu ili neku drugu sapunjaču, koju pobožno prati. Datum i godina su za one s gadnim problemima.

Tu je i velika slušalica telefona putem koje će lako nazvati svog omiljenog unuka, ikona pisma za one napredne koje još tipkaju poruke, fotić za bake profesionalke, koje fotkaju letke s ponudom u lokalnom supermarketu te velika SOS tipka kad baka prekasno shvati da je ostala bez troslojnog toalet papira ili se dogodi nešto gore. Jednim pritiskom SOS tipku krene odbrojavanje od 30 sekundi nakon kojega telefon automatski poziva postavljeni kontakt ili eventualno šalje poruku.

Big-Launcher

U postavkama se da podesiti da se onemogući pristup menijima u kojima se nešto može zabrljati. Podesiva je i veličina slova, izgled ikona, njihov prikaz te prikaz više zaslona za one koji bi htjeli više. Tada pak baka već zalazi u sfere neistraženih galaksija i mogla bi nabasati na Borga pa bolje ne.

Big Launcher je stvarno cool,a  posebno je gušt instalirati ga na neku bijesnu mašinu poput nadolazećih Galaxya S IV i HTC-a One 🙂

VIDEO PREGLED

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
izrod

Hvala za ovo. Pomoglo je jako puno. Samo imam jedan problem. Kako prominit lock screen?
Problem se javlja kada dobijem sms poruku. Poruku procitam preko big launchera, ali prilikom otkljucavanja mobitela na lock screenu jos uvik stoji obavjest da ima jedna nova poruka.
U pitanju je lg optimus me p350 – android 2.2 Froyo