Naslovnica Blackberry BlackBerry 10 serije R s QWERTY tipkovnicom

BlackBerry 10 serije R s QWERTY tipkovnicom

3
0
BlackBerry-R

 

BlackBerry-R

BlackBerry Z ne doživljava baš neku naročitu prođu na tržištima gdje je dostupan, a kod nas još uvijek nije stigao, a kada će ne znamo. BlackBerry Q s QWERTY tipkovnicom se još čeka, a danas je procurila nova fotka navodnog BlackBerrya serije R, koji će očito BB 10 OS donijeti na nasljednika još uvijek aktualne BlackBerry Curve serije uređaja.

Još nepotvrđeni BlackBerry R bi se navodno trebao pojaviti u 3. ili 4. kvartalu ove godine i popuniti onaj niži segment BB uređaja s QWERTY fizičkom tipkovnicom, 8 GB interne memorije, proširive putem utora za microSD kartice te s manje RAM-a. Utori za microSD i SIM karticu navodno su smješteni na boku uređaja, što se vidi iz nacrta koje je objavio portal BlackBerry Empire.

U svakom slučaju sporo se to kreće za BlackBerry, a mlak interes za realno solidnim BlackBerry Z modelom ne daje previše nade u spas nekad glavnog igrača na polju poslovne mobilne telefonije. Android i iOS dobrim su dijelom preoteli veliki dio tržišta koje je nekad držao BlackBerry, koji ovih dana donekle nekakvu prođu ima samo u zemljama trećeg svijeta.

Čeka li netko od vas novi BlackBerry 10?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments