Naslovnica Android Novi LG G3 teaser video kaže da 5.5” ne mora biti cigla

Novi LG G3 teaser video kaže da 5.5” ne mora biti cigla

4
2
LG G3 novi teaser

LG G3 novi teaser

LG se ovih dana opako zalaufao pa nas praktički svakodnevno pripremaju na ono što namjeravaju službeno predstaviti sljedeći utorak, a to je posve novi LG G3. Današnji teaser video poručuje kako zbog 5.5 inča ne morate nužno tražiti mamu da vam našije novi džep. Nadajmo se da su u pravu.

5.5-inča je duljina koju bi mnogi među vama u nekoj drugoj sferi života vrlo rado potpisali, a koliko je to veliko kad pričamo o dijagonali smartphonea tek ćemo doznati. Sada već i bakica za štandom s korabicom zna da će LG G3 imati 5.5-inčni zaslon i pomalo je zabrinuta koliko bi joj smartphone s tako velikim zaslonom predstavljao problem u ruci i džepu levisica u kojima subotom ide na plesnjak.

lg g3 teaser

Novi službeni LG G3 teaser, objavljen danas želi vam reći kako 5.5-inčni zaslon može izgledati glomazno i bezveze no njihov LG G3 je nešto posve drugačije. Naravno da su pritom iskoristili priliku onako suptilno podbosti konkurenciju koju čije smartphone obilježava i fizička Home tipka ispod zaslona, a znamo na koga misle.

Podsjećamo kako je Samsung sa svojim Galaxyem Note začeo phabletoluciju, a imao je zaslon dijagonale 5.3 inča. LG je uvjeren da 5.5 inča mogu vratiti u smartphone svijet.

Držimo fige.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Šime

Svaka im čast. Sve ovo što je procurilo o G3 je savršenstvo. Jedva čekam predstavljanje pa da se uvjerim da ovo nije san 😛

Grobo

kad bi se odrekli natpisa na prednjoj strani ti mobiteli bi mogli bit još manji.