LG G3 dodatna oprema – Video pregled

 

LG G3 DODATNA OPREMA

Kao što smo i najavili stiže jedan video pregled službene opreme za LG G3 pametni telefon. Na test su nam došla tri primjerka te dodatne opreme – LG QuickCircle preklopna zaštitna maska, LG Slim Hard Case te bežični punjač/dock baš za LG G3. 

LG G3 je veoma lijep uređaj pa bi prava šteta bila ne zaštititi ga od udaraca i ogrebotina. U LG-u su se pobrinuli za cijelu paletu dodatne opreme pa smo neku dobili na test.

LG QuickCircle CCF-340G je primjerak jedne sofisticirane preklopne maske koja uređaj štiti praktički sa svih strana, a kroz okrugli prozor omogućuje interakciju sa zaslonom uređaja i bez otvaranja. LG G3 QuickCircle zaštitna maska se postavlja direktno na uređaj i zamjenjuje stražnji poklopac te tako osim što podržava bežično punjenje, gotovo nimalo ne povećava gabarite elegantnog LG G3 zmaja. Kroz prozor na prednjoj korici moguće je vidjeti informacije o vremenu te putem postavljenih prečaca za određene aplikacije omogućuje pristup zadnjim pozivima, moguće je kroz njega koristiti kameru i fotografirati, kontrolirati reprodukciju glazbe, a kroz nove aplikacije u Play Trgovini imate pristup i nekim drugim aplikacijama. LG je nedavno predstavio i prvu igricu za QuickCircle zaštitnu masku Puppy Pop.

LG G3 DODATNA OPREMA

Za one koji nisu baš od preklopnih zaštitnih maski tu je LG Slim Hard Case CCH-355G – zaštitna maska koja se postavlja tradicionalno preko stražnjeg poklopca LG G3-ojke i obavija uređaj po bokovima te štiti i uglove uređaja od udaraca i ogrebotina. Jako mi se svidjela tekstura lažne kože i meki osjećaj pod prstima zbog kojega G3 još sigurnije leži u ruci.

LG G3 DODATNA OPREMA

WCD-100 je bežični punjač i svojevrstan stalak za LG G3 koji, kao što i sam njegov naziv kaže bežično puni bateriju LG G3 pametnog telefona. Uređaj za vrijeme punjenja mora stajati u uspravnom položaju što je donekle mana jer bi bilo lijepo kad bi punio i u ležećoj orijentaciji dok recimo gledate film.

Svo troje u akciji pogledajte u videu ispod, a čim budem imao informacije o cijenama i dostupnosti objavit ćemo i njih.

LG G3 Dodatna Oprema – Video Pregled

najbolji izbor mobitela mobis.hr

 

5
Imaš nešto za reći?

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
StjepanDamirStambaTroll Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
Troll
Guest
Troll

Hahaha, uvijek me uspiješ iznova nasmijati. Onaj “puniii” mi je upotpunio dan 😉
I baš mana ovog punjača da samo okomito puni. Pošto imaš sada oba punjača wcd-100 i 300 daj provjeri koliko brže se napuni sa ovim originalnim za g3 baš. Još mi nije stigao taj wcd-300, a već razmišljam i o tome novome 😛

Stamba
Guest
Stamba

gdje si nabavio LG QuickCircle masku. Trazim po ebay-u i nadem samo one kojima su spojevi za bezicno punjenje uski. Meni na g3 su oni siroki

Damir
Guest

Toni je li pametno promjenit note 3 za LG g3 ili sacekati note4 ? hvala.

Stjepan
Guest
Stjepan

lijep pozdrav, konačno sam nabavio i ovu quik circle preklopnu zaštitnu masku, no kasnije sam vidio da na njoj nema onih kontakata za bežićno punjenje, što me niti ne zabrinjava, jer nemam punjač. Problem je u tome da nikako ne mogu instalirati ovaj kružni ekrančić sa satom i ostalim sadržajem, pa te molim Toni da mi objasniš kako da to napravim.
Svako dobro u novoj godini sa mnogo dobrih recenzija, koje volim pogledati.
Stjepan Maček

Stjepan
Guest
Stjepan

Toni, nisi mi odgovorio kako da instaliram taj okrugli ekrančić, dali moraju biti ti kontakti na maski ili ne????