OTA nadogradnja za HTC One M8 poboljšava GPS

 

OTA nadogradnja za HTC One M8 poboljšava GPS

Nova nadogradnja za HTC One M8 upravo kreće u europske pohode i donosi poboljšanja u radu GPS-a pa ćete se valjda nakon nje locirati još brže i preciznije.

HTC One M8 aktualni je HTC-ov top model za ona  premium segment smartphoneakoji pažnju zaslužuje svojim impresivnim aluminijskim kućištem, odličnim zaslonom i vrhunskim performansama. Trenutno vrti Android 4.4.3 KitKat, što će najvjerojatnije biti i posljednja verzija OS-a prije nadogradnje na Android L, koji stiže na jesen.

Ova današnja relativno mala OTA nadogradnja oznake 2.22.401.5, teška je samo 44.74 MB ali svakako nije beznačajna. Ako ste primijetili nekakve probleme s GPS-om, veselit će vas što dotična nadogradnja u fokusu ima baš GPS funkcionalnosti pa ćete nakon ove nadogradnje valjda još brže hvatati satelite i preciznije određivati svoju lokaciju.

Budući da će ova, kao uostalom i sve nadogradnje zrakom poletjeti u valovima pa vam možda neće biti dostupna odmah ali joj se svakako trebate nadati u danima ili tjednima pred nama.

Pišite nam u komentarim koliko ste sretni sa svojim HTC-om One M8.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Luka

Toni (i ostali koji znate) jedno off topic pitanje:
Želim skinuti jedan film na zaslon rezolucije 1280×720 i imam opcije: 1280X550 te 1920X800. Zanima me na kojoj opciji će slika biti veća i kvalitetnija, pošto je ovo ipak 720p ekran?

hahaha

Ozbiljno to pitaš ili si jedan od trollova? Inače na zaslonima mobitela meni skoro svaka rezolucija izgleda ok. Ustvari lažem. Imao sam priliku isprobati lg g3 pa sam u avionu odgledao i jedan film 720p rezolucija i fakat ne izgleda baš pretjerano dobro. ali na ovom zaslonu koji tebe zanima baš i ne možeš primjetiti neku razliku. Moj prijedlog je da staviš ovaj veće rezolucije, mada možeš isprobati oba dvije pa koja ti je bolja to ostaviš.