LG Tone Ultra bežične slušalice

LG Tone Ultra bežične slušalice

Uz odlični LG G3 i hrpu dodatne opreme za njega, isprobah i nove LG Tone Ultra HBS-800 bežične stereo slušalice koje osim što imaju praktičnu primjenu i izgledaju veoma lijepo, mogu poslužiti kao pametni modni detalj za sve one koji žele privući koji dodatni znatiželjni pogled.

LG Tone Ultra HBS-800 izvedene su u obliku ogrlice koja se nosi oko vrata, a integrira one standardne stereo slušalice s kratkim žicama i umeću se u uho. Same slušalice se magnetom drže u udubinama na dva kraka ogrlice koji su ujedno i najdeblji dijelovi tog inače elegantnog, laganog i udobnog sklopa. Na taj način dok ne slušate glazbu ili ih ne koristite za telefoniranje one su uvučene i vi oko vrata naizgled imate samo  futurističku ogrlicu.

Desni krak ogrlice integrira fizičke tipke kontrole glazbe – Play i pauza više sprijeda te one za skok na sljedeći odnosno prethodnu pjesmu na boku. Nakon dan dva korištenja naučit ćete gdje je koja pa ćete klikati i bez gledanja u ogledalu. Na tom desnom kraku više s unutrašnje strane je i sklopka za uključivanje/isključivanje aktivne supresije okolne buke. Uključivanje opcije će pokušati dodatno smanjiti glasove vaših ukućana koji raspravljaju o pravilno načinu guljenja tvrdo kuhanog jaja ali će smanjiti autonomiju, odnosno trajanje baterije slušalica.

[photomosaic nggid=549 padding=”5″ columns=”3″]

Na lijevom kraku slušalica, sprijeda je tipka za primanje odnosno prekidanje poziva, intuitivno simbolizirana slušalicom dok su više na vanjskom boku tipke kontrole glasnoće i rupica mikrofona. Više prema unutra ćete pronaći glavnu sklopku za uključivanje/isključivanje slušalica s LED lampicom te zatvoreni mikro USB konektor za punjenje baterije. Integrirana baterija inače pruža oko 15 sati no ako uključite tu aktivnu supresiju buke trajat će i kraće. Plus je što se aktualni kapacitet baterije slušalica prikazuje u statusnoj traci uparenog smartphonea.

Koliko su slušalice otporne na prodor znoja i inih tjelesnih izlučevina koje dolaze u kontakt s njima dok vi trčite, skakućete uokolo ili se jednostavno znojite dok slušate glazbu na kauču, ne mogu tvrditi jer je moje druženje s njima bilo relativno kratko no kad sam u ime znanosti u par navrata s njima oko vrata i trčao nije bilo nevolja. Pritom sam se uvjerio da ta ogrlica oko vrata dok trčite lagano poskakuje ali ne toliko da bi vas iritiralo, a slušalice se u ušima drže solidno pod uvjetom da odaberete pravu veličinu onih silikonskih završetaka.

Sve u svemu, LG Tone Ultra HBS-800 su vrlo cool sluše za slušanje glazbe i hands-free telefonske razgovore jer vrlo dobro ispunjavaju svoju primarnu funkciju, imaju odličan zvuk, a izgledaju odlično.

najbolji izbor mobitela mobis.hr

Zasad još nemam informacija o cijeni te gdje ih možete nabaviti no čim doznam, znat ćete i vi.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ivica Zver Čavljak

zvuk je odlican, vjerujem…al me zaima bass, jel se moze narihtati duboki bass?