Lumia McLaren prototip (4)

Jučer objavljene fotke misterioznog Windows Phone uređaja možda prikazuju prototip nasljednika još uvijek aktualne kraljice smartphone fotografije Nokie Lumie 1020. Pretpostavlja se da bi ovdje mogla biti riječ o Nokia McLaren uređaju, o kojem se ranije špekuliralo.

Nokia McLaren je Windows Phone pametni telefon koji je trebao, a možda još i hoće, biti nasljednik odlične Lumie 1020. Na leđima očito nosi onaj isti ili sličan poveći sklop moćne joj kamere. Pogled iz bližeg jasno prikazuje gravuru “Property of Microsoft Mobile” i “Not for sale” pa je riječ o nekakvu prototipu odnosno testnom primjerku uređaja, koji u konačnici možda nikad ni ne ugleda masovnu proizvodnju.

Uređaj se čini izrađen od aluminija ili neke slične legure s manjim polikarbonatnim segmentom na donjem bridu uređaja i izgleda kao povoljan rezultat incestualne veze Lumie 1020 i Lumie 925. Budući da su navigacijske tipke na zaslonu, nagađa se kako je ovdje riječ o prototipu McLarena koji je trebao ponuditi i “3D Touch” tehnologiju navigacije korisničkim sučeljem bez fizičkog dodira po uzoru na Microsoft Kinect tehnologiju.

Lumia McLaren prototip (2)

Zaslon s informacijama o uređaju kaže da ima zaslon rezolucije 1080 x 1920 pa iako nemamo potvrdu o dijagonali, odokativno se procjenjuje na 5 inča. Pokreće ga četverojezgreni čip s 2 GB RAM-a i 32 GB podatkovnog prostora.

Ima li ovo čudo ikakvu budućnost tek ćemo vidjeti, a u nastavku pogledajte još fotki ovog okatog zmaja.

NADOPUNAnaknadno se doznaje kako će McLaren ili Lumia 1030 imati fizički još veći 50 MP senzor od onoga na Lumiji 1020 te će raspolagati s short-pulse LED bljeskalicom umjesto Xenona, kojeg je imala 1020.

 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments