Xperia Z Lollipop

 

Xperia Z Lollipop

Ovih dana nitko ne misli na troticu jer je svima na pameti lizalica i to ona iz Googlea pa dok je Lollipop već sletio na LG G3 ali i na Galaxy S5 iz Samsunga, svi vi ponosni vlasnici neke od Sonyevih Xperia se pitate kad će Android 5 sletjeti i na vaš uređaj. Objava na službenom Sony Xperia Twitter profilu kaže da ćete Novu ipak dočekati na KitKatu.

Još ranije, Sony je objavio kako planiraju baš sve svoje Xperie Z ažurirati na Android 5 Lollipop no bez preciznog vremenskog okvira. Za očekivati je da će Lizalicu najprije dobiti najsvježije Xperia Z3 i Xperia Z3 Compact, a prva Xperia, već počašćena Androidom 5 je njihova Xperia Z Ultra Google Play edition, no samo zato jer vrti stock verziju Androida.

Lollipop za Xperia Z3 i Z2 modele početkom 2015.

Prema ovoj novoj objavi na Twitter profilu Sony Xperia tima, modeli serije Xperia Z3 i oni iz serije Xperia Z2, Android Lollipop dobit će na samom početku 2015. što valjda u slobodnom prijevodu znači u siječnju premda bismo početkom godine mogli smatrati i veljaču. Nadogradnja starijih Xperia Z modela, a pogotovo one sad već dvije godine stare Xperie Z moglo bi se otegnuti do duboko u 2015. pod uvjetom da se u međuvremenu ne otkaže, što se nadamo da se neće dogoditi.

Koliko ste nestrpljivi dočepati se najboljeg Androida dosad?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments