HTC One M9 pozira s M8-icom, stiže tanji okvir zaslona

HTC One M9 tanji okvir zaslona

HTC One M9 je prije neki dan procurio na navodnim fotkama, na kojima se može primijetiti veće oko stražnje kamere, a danas usporedba prednjica s M8-icom priča o znatno manje mesa oko zaslona. 

Taj prostor oko zaslona aktualnog HTC-a One M8 svakako je uz UltraPixel kameru najveća zamjerka tom inače impresivnom uređaju. Ne možeš se ne oteti dojmu da bi M8 bio kudikamo kompaktniji te da su sav taj prostor oko zaslona dizajneri mogli i bolje iskoristiti.

Čini se da bi njegov nasljednik mogao donekle odbaciti te mesnate okvire zaslona, što se može vidjeti na ovim navodnim usporednim fotkama HTC-a One M9 i M8. Bočni okviri zaslona su upola tanji, a kuru mršavljenja prošao je čini se, i onaj prostor ispod zaslona s HTC logom. To bi značilo da ćemo u gabaritima aktualnog HTC-a One M8 imati nešto veći zaslon, navodno u Quad HD rezoluciji. Pod uvjetom da je ovo to što tvrde da je, može se uočiti i nekakva sitna razlika u okolici prednje kamere.

Ovakve će promjene pozdraviti svi iako mi se čini da se još prostora iznad i ispod moglo dobiti stanjivanjem Boom Sound zvučnika na način kako su to učinili na modelu Desire EYE, kojeg upravo ovih dana testiramo.

Primite ovo s rezervom no svejedno nam recite, bi li vas zadovoljio ovakav dizajn uz navodni Snapdragon 810 i 20.7 MP kameru na leđima novog HTC-a One M9?

2
Imaš nešto za reći?

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
UVIJEK VJERNIIvan Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
Ivan
Guest
Ivan

Kad se pribroje virtualne tipke na dnu zaslona to je i dalje puno mesa…

UVIJEK VJERNI
Guest
UVIJEK VJERNI

Razumijem da im je bitno da logo bude i na prednjici, ali ne razumijem da na uštrb toga opet prave velike gabarite u odnosu na zaslon. Mogli su bez problema nekakvom lijepom sjajnom bojom preko rešetkica donjeg zvučnika napisati logo. Ovako mislim da će opet imati svoj vjerni dio kupaca, ali ništa više od toga. Puno ljudima znači tih skoro 1cm ‘ukradenog’ zaslona.