Apple priprema Android aplikaciju Move to iOS

Apple priprema Android aplikaciju Move to iOS

Apple je jučer svijetu predstavio novi iOS 9, koji će službeno u opticaj na jesen zajedno s novim modelima iPhonea. Zanimljivo, i prilično neočekivano, Apple priprema i Android aplikaciju. Evo o čemu je riječ.

Toliko su toga sinoć imali za reći u onom prijenosu uživo pa valjda nisu imali vremena spomenuti i svoju prvu Android aplikaciju, koja će korisnicima Androida olakšati prelazak na Appleovu iOS platformu. Aplikacija imena Move to iOS, u Trgovini Play će se pojaviti na jesen kad iOS 9 i službeno krene u opticaj.

Zadatak joj je svima onima koji planiraju takav prebjeg s Androida olakšati tranziciju. Aplikacija će omogućiti bežični transfer kontakata (čak i puničin), SMS-ova i poruka iz IM servisa poput WhatsAppa, fotografije, video, favorite iz web preglednika, email račune, kalendare pa čak i wallpapere s vašeg Androida na iPhone ili iPad.

Cilj je posve jasan, privući još više Android korisnika, koji prema Appleovim tvrdnjama ionako pristižu masovno.

Jeste li i vi nekadašnji Androidaš, a sada ponosni iOS fan ili čekate ovu aplikaciju? Pišite nam koje ste sve mobilne platforme isprobali i koja vam se najviše svidjela.

Izvor

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ivo

jednom android i nikad više

Markan

Bio na iOS-u, sada na androidu. To su sve dobre platforme, jer da nisu, ne bi bile na vrhu. Razlog što sam na androidu je taj što mogu više stvari naštimat kako želim, ne volim kad mi automatika to odrađuje.

Mihovil Bokan

Slazem se

John Walker

ios=big pile of shit

marko

nikad ne reci nikad … govori ona stara … ali ja sam siguran da mi ova apk neće trebati 🙂

Dejan

Bio na Androidu>IOS>Android>Windows phone i sledeci ce definitivno biti ponovo IOS

Mustrashh

Takodjer se planiram vratiti na iOS. Cekam 6s i onda prelazim. No koristit cu i Android na drugom broju, pa nije bas da prelazim u potpunosti 🙂