Naslovnica Android Samsung Galaxy S7 edge za Batmane među vama (Unboxing)

Samsung Galaxy S7 edge za Batmane među vama (Unboxing)

10
3
Galaxy S7 edge batman edition

Galaxy S7 edge batman edition

Samsung je već krenuo u recikliranje ovogodišnjih Galaxy S7 modela pa su tako službeno predstavili specijalno izdanje Galayxa S7 edge u obliku modela Galaxy S7 edge Injustice Edition za sve Batmane među vama. 

Vitez tame, čovjek šišmiš iliti Barman fascinira mnoge koji sebe vide kao superheroja. Među njima je i zagrebaćki gradonačelnik, koji bi rado od zahoda do fontane trčao u Batman obleki. Htjeli ili ne htjeli, ima nešto u tome da uokolo skačeš obučen sav u crno s plaštom na leđima, a dojam svakako pojačavaju i cool gadgeti koje nosiš za pasom.

Samsung želi da povjerujete kako je jedan od gadgeta koje bi Batman furao i njihova aktualna perjanica Samsung Galaxy S7 edge i Injustice Edition izdanju po istoimenom i vrlo popularnom gaming naslovu.

Pretpostavljam da je je Batmanov Galaxy S7 edge iznutra isti ali izvana nosi obilježja princa tame s Batman logom ispod stražnjeg stakla te žutim prstenom oko kamere. Softverski je začinjen Batman wallpaperima i posebnom Touchwiz temom u skladu s vašom tamnom osobnošću.

Unboxing otkriva kako S7 edge Injustice Edition dolazi u bogatom paketu sa posebnom zaštitnom maskom, opet u Batman stilu ali i Samsungovim Gear VR uređajem za virtualnu stvarnost.

Ima li dovoljno Batmana u vama da kupite ovo posebno izdanje Galaxya S7 edge?

Ako još niste, bacite oko na moju recenziju Galaxya S7 edge običnog.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sonic Moose

Bezveze, promijeni boju pozadine i par wallpaper-a i opa novi gadget za soma eura.

jook

Aj pitaj Časne jel bezveze

Sonic Moose

Pitao, kazu da je bezveze 🙂 sad je Deadpool u modi.