iPhone oled 2017

iPhone oled 2017

Iz Samsungova tabora stižu vijesti, koje još jednom u neku ruku potvrđuju Appleove navodne planove da dogodine svoj iPhone opremi OLED zaslonom. Korejski div navodno ulaže 6.8 milijardi dolara u pojačanje proizvodnje OLED zaslona.

Već se dovoljno dugo špekulira o Appleovu prelasku na OLED zaslone da to sada već možemo smatrati i činjenicom. OLED zasloni su štedljiviji od od LCD-a, a mnogi preferiraju njihov naglašeni prikaz boja pa ne bi nikoga čudilo da Apple svoje buduće iPhone opremi nekom inačicom OLED-a.

Glavni dobavljač OLED-a za Apple će biti tko drugi do njihov najveći (ne)prijatelj Samsung, uz kojega će nešto sitno u isporukama sudjelovati i LG Display te JDI.

Samsung sada navodno ulaže pustu lovu u podebljavanje svojih OLED proizvodnih pogona kako bi na godišnjoj osnovi proizveli 200 milijuna OLED-a više, a već sada su u stanju godišnje naštancati oko 300 milijuna OLED zaslona.

Dogodine se Samsungovci navodno spremaju Appleu isporučiti 100 milijuna 5.5-inčnih OLED zaslona.

Radujete li se i vi Appleovu prelasku s LCD-a na OLED zaslone iPhonea?

Izvor

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Markocz

Zanimljivo,osobno mi odgovara OLED zaslon, tj prikaz boja na njemu

marko

Jasna stvar , žele najbolje 😆

samac

Naravno, ako je to neki napredak, jer na 5s nije neka citljivost na suncu. Samo dok iphone s ovom tehnologijom bude dostupna ovakvom kao meni, ko zna kakvi ce displeji tada biti vrh. 🙂

tony

U članku piše da će isporučiti 100 milijuna 5,5 inčnih Oled zaslona…jel to znači će manji iPhone i dalje ostati na ovim današnjim lcd zaslonima??