LG je uoči CES sajma u Las Vegasu predstavio nove nosive gadgete. LG TONE Studio su nosivi bežični surround zvučnici, čiji je zadatak korisniku ponuditi osobni surround zvuk dok gleda filmove, sluša glazbu ili uživa u igricama. TONE Free su pak bežične slušalice, koje se pune dok su u ovratniku.

Ovo nisu prve LG-eve sluše koje se nose oko vrata, a osobno sam dva modela testirao i koristio. Više o TONE Studio zvučnicima i TONE Free slušama doznajte iz službene objave za medije u nastavku:

LG-evi nosivi uređaji TONE Studio i TONE Free donose novu razinu inovacija

Nosivi audio proizvodi TONE za osobni surround zvuk i jednostavno bežično punjenje

Zagreb, 28. prosinca 2016. — LG Electronics (LG), predvodnik na tržištu slušalica s Bluetooth tehnologijom, na sajmu CES® 2017 predstavit će nove bežične i nosive audio uređaje. Nova linija predvođena je prenosivim zvučnicima TONE Studio koji omogućavaju korisniku odličan 3D surround zvuk te bežičnim slušalicama TONE Free koje se pune kada su smještene u posebni ovratnik.

LG TONE Studio (model HBS-W120) je zvučnički sustav koji se nosi oko vrata, a sastoji se od dva zvučnika s gornje strane s punim opsegom zvuka i dva zvučnika koji su okrenuti prema dolje i koji vibracijom postižu potpuni ugođaj surrounda za korisnika prilikom gledanja video sadržaja, igranja video-igara ili slušanja glazbe. Njegov zvuk dizajniran je u suradnji s DTS-ovim stručnjacima za surround zvuk kako bi se postigao doživljaj nalik onom u kino dvoranama. TONE Studio zvučnici imaju Hi-Fi DAC (Digital to Analog Converter) koji pospješuje kvalitetu zvuka i reprodukciju čini vjernijom. Također, značajka Dual Play omogućava spajanje dva zvučnika LG TONE Studio tako da međusobno mogu dijeliti zvuk filma ili glazbe.

TONE Free (model HBS-f110) je prvi LG-ev stereo uređaj s bežičnim slušalicama koje se pune kada su spremljene unutar ovratnika. Ovratnik tako pruža mogućnost punjenja putem baterije i vibraciju za pozive i poruke, ali i rješenje za sigurno spremanje slušalica dok se ne koriste. Model dolazi i s dodatnim postoljem za punjenje slušalica kad za to nije moguće koristiti ovratnik. Za jači osjećaj slobode TONE Free je moguće  u potpunosti koristiti bez ruku tako da se javljanje ili odbijanje poziva vrši pomoću glasovnih naredbi, uz potpuni stereo doživljaj i bez zapetljavanja kablova.

„LG ima bogatu tradiciju inovativnosti na tržištu nosivih audio uređaja te su naši proizvodi postali standard u industriji,“ rekao je Michael Park, potpredsjednik poslovne divizije Innovative Personal Devices u LG Electronicsu. „Predano nastojimo biti predvodnik u ovom brzorastućem tržištu na način da razvijamo uzbudljive nove uređaje koji privlače sve ljubitelje glazbe i udobnosti.“

TONE Studio i TONE Free su samo dva od više ključnih proizvoda unutar LG-eve Bluetooth linije slušalica koji će biti predstavljeni na sajmu CES 2017. Ostali modeli su TONE Infinim (model HBS-920) koji sadrži LG-evu značajku Metal Layer Speaker Technology za čist zvuk te TONE Ultra (model HBS-820), dizajniran u suradnji s audio stručnjacima iz JBL-a, koji sadrži dva MEMS mikrofona za izvanrednu jasnoću prilikom telefonskog razgovora. LG-eva kompletna linija nosivih audio uređaja uključuje još i modele TONE Platinum, TONE Active+, TONE Pro i LG FORCE koji će također biti izloženi na sajmu CES 2017, od 5. do 8. siječnja 2017. na štandu broj 11100, Central Hall, Las Vegas Convention Center.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
K..M.

Dal su ove prosle sluse oko vrata bile suoer glasne i kvalitetne