Moto Mico

Moto Mico

Dok LG po svemu što imamo čuti odustaje od modularnog dizajna svojih smartphonea, Motorola, točnije Lenovo, na modularnosti namjerava ustrajati. Uskoro stiže novi Moto Mod dodatak imena Moto Mico, a riječ je o dodatnoj bateriji, koja podržava i solarno punjenje.

Oni koji redovito prate moje zgode ovdje na SmartphoneHrvatska blogu, prije nekog su vremena imali priliku upoznati i Moto Z smartphone, koji se može podičiti modularnim dizajnom. Moto Mods dodatci zasad se čine i najupotrebljivijima u mikro svijetu modularnih smartphonea, a vidjet ćemo kako će to izvesti i Alcatel, koji će na MWC-u navodno izići sa svojim prvim modularnim smartphoneom.

Moto Mico nova je izvedba dodatne baterije, koja će kompatibilnim Moto uređajima jednostavno osigurati dodatnih 2200 mAh kapaciteta. Razlika između ovoga i onog Incipio offGRID Power Packa je u tome što nadolazeći Moto Mico za punjenje može koristiti i solarnu energiju, koje zasad imamo napretek. Uz sam modul baterije dolazi i poseban 1000 mAh solarni panel, koji koristeći USB C može puniti bilo koji uređaj. 

Moju recenziju Moto Mods dodataka pronađite ovdje

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vepar

ovo bi mogla bit prava stvar za sve avanturiste i one koji ne vole nosit punjač sa sobom….