U najsvježijoj najavi LG se hvali kamerama svoje nadolazeće LG G6 perjanice. Naime, na leđima će LG G6 imati dvije 13 MP kamere, a i sprijeda će imati kameru sposobnu za snimanje širokokutnih selfija. Život bi za LG ove godine opet mogao biti dobar.

Vjerojatno najvažnija nova značajka LG G6-ice je taj novi 5.7-inčni FullVision zaslon omjera stranica 18:9. Izgleda da će i on odigrati važnu ulogu po pitanju foto pothvata jer će olakšati snimanje kvadratastih 1:1 fotografija pogodnih za objavu na društvenim mrežama. 

Navoidno će taj format zaslona koristiti i za prikaz upravo snimljenih fotografija bez potrebe za ulaskom u Galeriju. 

Softver kamere će biti napucan trikovima poput 360-stupanjskih Panorama, kreiranja GIF-ova, snimanja fotografija u dva jednaka kvadrata na zaslonu, poseban režim za snimanje ćevapa u somunu, imat će hrpu filtera i slično.

Inače će za razliku od prethodnika LG G6 na leđima imati dvije 13 MP kamere, jednu standardnu i drugu širokokutnu, koja lovi 125 stupnjeva, dok će prednja u vidokrug smještati 100 stupnjeva. Navode i gladak prijelaz s širokokutnog na standardno snimanje, dok je na G5 taj prijelaz bio uočljiv.

Baš sve o LG G6-ici doznat ćemo za šest dana, kada će ga tvrtka svijetu predstaviti na MWC sajmu u Barceloni.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
obi

“poseban režim za snimanje ćevapa u somunu”  hahahah placem

ovo govori SVE o tome sta se ocekuje od softvera kamere