Naslovnica Apple iPhone X na videu koji je vjerojatno fejk

iPhone X na videu koji je vjerojatno fejk

2
2
Tip kampira pred Apple Storeom u Sidneyu

Tip kampira pred Apple Storeom u Sidneyu

Apple zaista nije što je nekad bio premda ovaj lik koji je već zasjeo ispred Apple Storea u Sidneyu ne misli tako. Informacije o novim iPhoneima zadnjih tjedana iz Appleova tabora cure u potocima, sada je objavljen i video iPhonea X, za kojeg se iskreno nadam da je fejk.

Sve o iPhoneu X, uključujući i njegovo službeno ime, doznali smo iz preuranjeno objavljenog iOS-a 11 GM, kojeg je posve jasno na slobodu pustio netko iznutra. Oni koji znaju kamo treba gledati, lako su iz koda izvukli sve sočne detalje o nadolazećim iPhoneima X, 8, i 8 Plus.

Nakon što je jedan od Appleovih ljudi 2010. prototip iPhonea 4 izgubio u kafiću, a Jobs mu muda objesio na ulazu u Apple kampus (ne doslovno) novi iPhonei su prilično uspješno čuvani pod velom tajne do velikog predstavljanja.

Ovako se pitamo, čime će nas to Apple večeras iznenaditi. Vjerojatno im je ostalo makar par stvari, koje nisu procurjele u javnost, no bude li iPhone X zaista izgledao kao na ovom kratkom videu, pridružit ću se onima, koji misle kako Apple zaista nije ono što je nekad bio. 

Nadajmo se da ovo što ćete vidjeti u tek 9 sekundi videa nije “real deal” jer crveni iPhone s bijelom prednjicom izgleda nadasve gadno. Što vi mislite?

https://youtu.be/k3yoQuXgZPA

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gost2

odvrata je taj crveni

gost2

odvratan