Mate 9 Oreo

Mate 9 Oreo

Aktualni i potencijalni vlasnici i dalje itekako aktualnog Huawei Mate 9 phableta s kraja prošle godine, čujte i počujte! Kreće Oreo nadogradnja za taj uređaj i brata mu Mate 9 Pro. Evo što donosi pod rukom.

Otprilike lani u ovo vrijeme, Huawei Mate 9 pojavio se s tada novim Androidom 7 Nougat i novim EMUI 5 korisničkim sučeljem, koje je po prvi puta uvelo i opciju izbornika s aplikacijama, koji je dotad nedostajao Huaweievu Emotion UI sučelju.

Sada Mate 9, Mate 9 Pro i Mate 9 Porsche Design u paketu dobivaju Android 8.0 Oreo nadogradnju, a donosi im i novo EMUI 8.0 sučelje s mnogobrojnim značajkama, koje furaju njihovi nasljednici Mate 10 i ekipa.

Među novotarijama su i AI trikovi, digitalni asistent kojim upravljate glasovnim naredbama ali i Easy Projection režim rada za projiciranje na velike zaslone koristeći USB C na HDMI adapter.

Ako ova OTA nadogradnja već nije pogodila vašeg Matu 9, možda se nekome zamjerio, no u svakom slučaju ne biste trebali dugo čekati.

U međuvremenu je Android Oreo za Huawei P10 i Honor V9 u vazi beta testiranja pa kako kažu u Dalmatinskoj Zagori: stay tuned.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ivan

Hoce li biti update za P10 Lite?

Oldy

EMUI 7 ne postoji.

Tamara

Mate 9 ima Emui 5