FeiyuTech SPG gimbal smartphone stabilizator u TomTopu samo$100

Iz TomTopa nam javljaju o još jednom zanimljivom dodatku smartphoneima iz njihove ponude, koji je sad dodatno snižen. Sve vas vloggere i one koji na dnevnoj bazi snimaju video sadržaje mobitelom zanimat će ovaj FeiyuTech SPG gimbal smartphone stabilizator. čija cijena je sad snižena na samo $100.

Snimate li video sadržaje u pokretu, mate li drhtave ruke ili jednostavno želite snimiti glatke filmske kadrove frenda koji izvodi vratolomije na skateboardu, ovakav ručni stabilizator po tri osi jednostavno morate imati. Tim više što sada ne košta previše. 

FeiyuTech SPG gimbal prima pametne telefone manje, više svih dimenzija od malog iPhonea SE pa do phableta kakvi su Huawei P10 Plus ili Note 5. Bitno je da će smartphone kojeg ćete njime stabilizirati ima šrinu 50 – 80 mm.

Uz pomoć Bluetooth veze povezuje se sa Androidima i iPhoneima te uz pomoć aplikacije Feiyu ON može izvoditi trikove poput automatskog praćenja objekta. Tako ćete fokus kamere zaključati na nečije lice, a FeiyuTech SPG gimbal će zakretati smartphone tako da to lice stalno bude u kadru.

Integrirana baterija kapaciteta 3000 mAh daje 7 sati aktivnog korištenja. 

Ergonomski je oblikovan i lako je njime baratati. Uz pomoć gumba i joysticka na ručki glatko ćete zakretati stabilizirani smartphone u svim smjerovima, a podržano je i montiranje na selfie štapove ili tripode. U paketu je i daljinski upravljač za udaljeni rad.

Trenutno u TomTop webshopu FeiyuTech SPG gimbal stoji samo $100 i pravi je trenutak za nabaviti ga. 

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.