Sve je manje temelja vjerovati u to kako ove godine Huaweiu sve tako curi kroz prste, a više onoh koji ukazuju na smišljenu kampanju i prije službenog predstavljanja, u višetjednoj akciji

Sve je manje temelja vjerovati u to kako ove godine Huaweiu sve tako curi kroz prste, a više onoh koji ukazuju na smišljenu kampanju i prije službenog predstavljanja, u višetjednoj akciji "otkrij sve što imaš", P20 Lite sada sve svoje najavljuje i u službenom promo spotu. 

Sve je manje temelja vjerovati u to kako ove godine Huaweiu sve tako curi kroz prste, a više onoh koji ukazuju na smišljenu kampanju i prije službenog predstavljanja, u višetjednoj akciji “otkrij sve što imaš”, P20 Lite sada sve svoje najavljuje i u službenom promo spotu. 

Takav gerilski marketing zaista nije ništa novo, a pokazao se prilično učinkovitim. Nešto još nepredstavljeno, novo i ako hoćete zabranjeno i ispod pulta svima je zanimljivo pa se tome i piše i čita.

Primijetili ste vjerojatno kako se najviše curenja informacija, odnosi na Huwei P20 Lite, dok i ostala dva P20 modela, znamo podosta ali ipak manje. Kao što rekoh, ne bi me iznenadilo kako je sve smišljena kampanja puštanja informacija u eter kako bi se napumpala atmosfera.

U ovom očito službenom promo spotu zvijezda je opet Huawei P20 Lite, a pažnju nam usmjerava na Full View 2.0 19:9 zaslon sa zubom i zaobljenim uglovima. Imat će ga sva tri modela no vjerojatno u različitim dijagonalama i rezolucijama.

Ponosni su i na staklena leđa s posebnim odsjajem i zaobljeni metalni okvir. Ponosni su i na super Fusion Light selfije i u najzahtjevnijim uvjetima te dvostruku (16+2MP) stražnju kameru s bokeh efektima i podešavanjem fokusa i nakon okidanja.

Za kraj najavljuju brzo punjenje, moćne performanse s 4/64 GB i Android Oreo s EMUI 8.0 sučeljem.

Sve ukazuje na vrlo zanimljiv telefon u segmentu uređaja srednjeg ranga. Nadajmo se pristojnoj cijeni na ovim našim prostorima.

Huawei snažno grabi naprijed, a o tome svjedoči sve bolja produkcija ovih video uradaka.

 

 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
BRANKO53

Super ! Svidza mi se taj Huawei P20 Lite! Nadam se da će ga biti u Vipnet pretplati u S+ tarifi ! A vidim i da se dosta brzo puni ! Svaka čast Huawei ! A i tebi Toni na recenziji 😉😎🤗🍀👍👌