Wewow A5 3-Axis Gimbal stabilizator

Wewow A5 3-Axis Gimbal stabilizator

Evo jednog cool gadgeta za sve vas wannabe YouTubere i filmaše na usponu sada po akcijskoj cijeni. Wewow A5 3-Axis Gimbal stabilizator u TomTop webshopu sada uz promo kupon košta samo $87.99, a pomoći će vam da snimite profi stabilizirane video uratke i u pokretu.

Ako se zaista želite vinuti u visine i dosegnuti mega YouTube popularnost, Wewow A5 3-Axis Gimbal stabilizator telefona bi vam mogao biti od velike pomoći. Kao što i njegovo ime samo kaže, aktivno će stabilizirati smartphone po tri osi i ne samo to.

Izuzetno jednostavan za korištenje omogućit će vam profesionalno kadriranje i glatko pomicanje kamere bez trešnje. Multifunkcionalnim gumbom ćete lako okidati fotografije i pokretati snimanje bez potrebe da prčkate po zaslonu telefona, a podržano je i praćenje objekta pa će ovaj gimbal automatski zakretati kameru kako bi odabrani objekt ili lice uvijek bili u kadru. 

Baterija kapaciteta 2200 mAh puni se putem USB priključka, a jedno punjenje pruža 4 sata aktivnog rada. 

Kompatibilan je sa svim telefonima sa zaslonom dijagonale od 4-5.5 inča. 

Ako je baš ovo ono što tražite, a budžet vam je ograničen iskoristite priliku i naručite svoj primjerak s TomTop webshopa, a pri kupnji iskoristite promo kupon WDA5 za dodatnih $12 uštede pa će vas koštati nevjerojatnih $87.99

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
BRANKO53

LP😎 Toni ! Super stvar za delfin! A kolko je to u kunama ili eurima?

toto

A iz Hrvatske naručiti se ne može

Marin Rajic

Kako ne moze kad je meni sad proslo?