Wechip W1 Air Mouse i bežična tipkovnica sada samo $14.99

Ako ste vlasnik Android TV Boxa, pametne televizije pa čak i klasičnog HTPC računala, od koristi bi vam mogao biti ovaj cool gadget, sada još povoljnije cijene. Naime, Wechip W1 Air Mouse i bežična tipkovnica u ponudi Cafaga sada je uz kupon kod nevjerojatnih $14.99.

Punog i službenog imena Wechip W1 2.4G Air Mouse Wireless Keyboard odličan je dodatak vašem kućnom kinu, bilo da se temelji na Android Tv Boxu, pametnom televizoru ili Windows računalu. Dodatno će olakšati interakciju navigacijskim sučeljem po principu “zračnog miša” i bežične tipkovnice. 

S uređajima se povezuje bežično 2.4G vezom, što osigurava neometan rad.

Riječ je u biti o 4u1 uređaju koji osim zračnog miša, bežične tipkovnice s 45 tipki, akcelerometarske igraće konzole nudi i univerzalni daljinski upravljač s IR lampicom i sposobnošću učenja IR komandi s drugih upravljača. 

Ergonomski je zaobljen i lijepo leži u ruci, a kompatibilan je s Android TV Box uređajima, Android smartphoneima i tabletima, Android televizorima i Windows računalima.

Wechip W1 2.4G Air Mouse Wireless Keyboard sada je u Cafagu uz kupon kod APV37 snižena na nevjerojatnih $14.99. Kupon vrijedi do 30. travnja 2018. pa požurite.

1
Imaš nešto za reći?

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Branko53@ Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
Branko53@
Guest
Branko53@

Sve je to ljepo i dobro ! Ali ja ne kupujem van “LJEPE NAŠE”!!!!…. A ćim vidim cijenu u Dolarima ! Znam da ih nema kod nas ! Sve da je i 15$ ja neznam kolko je to i nebi je kupio , jer ne kupujem što ne vidim osobno uživo !!!!… LP.😉😉😎😎! Ćujemo se !