Apple je u optjecaj pustio novu iOS 12.0.1 nadogradnju, koja kao jedan od glavnih zadataka ima ispravak bugova s punjenjem i prijemom Wi-Fi signala na novim iPhone Xs uređajima. Evo koje su još novosti.

Ako ste se već počastili nekim od svježih iPhonea Xs onda sa zanimanjem iščekujete prvu nadogradnju na svojim ljubimcima. Dobra vijest je da ste je dočekali jer Apple je u optjecaj pustio iOS 12.0.1, a donosi ispravke nekih bugova na koje su se žalili vlasnici upravo tih novih iUređaja.

Ja osobno u onih nekoliko dana testiranja novog iPhonea Xs Max nisam imao a ma baš nikakvih problema s njime. Radio je glatko i fluidno, punio se očekivano, premda sporo s priloženim punjačem, a nisam osjetio ni problema sa signalom Wi-Fi ni mobilnih mreža. 

U svijet je međutim bio određeni broj ranih korisnika koji su se žalili na to da njihov iPhone Xs/Xs Max ne počinju s punjenjem dok ne probude njihove zaslone, a neki su se žalili na izuzetno slab prijem spomenutih signala. Upravo su te nevolje bile u fokusu aktualne iOS 12.0.1 nadogradnje uz peglanje Bluetooth i drugih funkcionalnosti. Suludo visoku cijenu, ovo OTA ažuriranje očekivano, ne ispravlja.

Prethodni članakRecenzija: Sony Xperia XZ3
Sljedeći članakOva DV video kamera može biti tvoja za samo 18€
Gadget manijak i zaljubljenik u sve smart i phone. SmartphoneHrvatska.com i istoimeni YouTube kanal od 2011. uređuje, piše i vodi samostalno unatoč dvoje živahne djece i dva posla. Sve pod motom "Dok ide, ide" i "Dobro je dok je glava na ramenima".
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petar

Bravo Toni , odlično si to zaključio. Bahatost sa cijenama se svima obila o glavu, pa bi se mogla i Appleu.

Liburn

Tko nam je kriv što smo siromašni. Apple ipak računa na kupce u SAD-u koji čine većinu i za njih je 1400$ kao za nas 1400 kuna. Skupo ali još uvijek dostupno.

SonicMoose

Pazi komentara Njima som i po dolara kao nama som i pol kuna…. Minimalna placa u Sad-u je 7,25$ /sat pa sad racunaj jel njima lako dati placu za mob. Sve su to pretplate kojekakve ponude i leasing.

Zvonimir

Iphone xs max je tisuću i sto dolara u SADu a ne tisuću i pol, što je negdje oko 950 eura. Inače može se ovdje nabaviti za nešto preko tisuću eura, mada ne u službenoj prodaji naravno.