Ako još niste kupili OnePlus 6T, pričekajte još malo

Ako još niste kupili OnePlus 6T, pričekajte još malo

OnePlus je prije prije točno dva tjedna slavodobitno u New Yorku predstavio novi OnePlus 6T – njihovu T perjanicu za ovu godinu. Službena prodaja u Americi je već počela, a kod nas će 6.11. no bilo bi dobro da svoju kupnju odgodite. Evo i zašto.

OnePlus 6T donosi očekivanja poboljšanja i unaprjeđenja u odnosu na prethodnika, no naravi nisu tolika da bi oni koji imaju OnePlus 6 imali razloga za prelazak. Da, zaslon je još nešto veći s manjim, po mnogima najljepšim urezom na tržištu, no ono glavno – kamere i iznutrice ostale su praktički iste. 

Ono što OnePlus 6T nije dobio, a nadali smo se je certifikat vodootpornosti, stereo zvučnike, pravi Always ON zaslon pa ni bežično punjenje.

Po putu je čak bez nekih stvari koje OnePlus 6 ima, 6T i ostao pa tako nema 3.5 mm audio izlaza ni notifikacijske LED-ice.

Ako vam ništa od ovoga nije dovoljno da OnePlus 6T zaobiđete, onda makar odgodite kupnju jer će uskoro u ponudi biti i kudikamo zanimljivija varijanta uređaja.

Tako barem ukazuje i sad već uklonjena referenca na stranici OnePlus podrške, a spominje OnePlus 6T Thunder Purple. 

Drugim riječima uskoro uz ove dvije crne – Midnight Black i Mirror Black stiže i Thunder Purple. 

Nadajmo se da je riječ o jednoj od onih koje smo imali prilike vidjeti na prototipovima OnePlusa 6, koji nikad nisu dočekali lansiranje.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments