Xiaomi početkom prosinca u Zagrebu otvara prvi hrvatski Mi Store

Xiaomi početkom prosinca u Zagrebu otvara prvi hrvatski Mi Store

Iz Xiaomia nam javljaju kako će tvrtka početkom prosinca u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu otvoriti prvi hrvatski Mi Store. Tako će prvi hrvatski Mi Store biti smješten sklopu zagrebačkog Arena shopping centra, gdje će ponuditi veliki broj najnovijih pametnih telefona ali i široku paletu Ecosystem proizvoda.

Vjerujem da su svi primijetili kako je Xiaomi ove godine krenuo u odlučnu ofenzivu na međunarodna tržišta pa će kao što sam mnogo puta već i prognozirao, dogodine na ovim prostorima biti daleko puno više Xiaomi telefona. Nadajmo se samo da se kao neki drugi neće naglo razbahatiti cijenama jer dosad su Xiaomi telefoni nudili vrhunski omjer uloženo/dobiveno. 

Evo detalja:

Xiaomi otvara vrata svog prvog prvi Mi Storea u Hrvatskoj

Hrvatsko tržište pametnih telefona i Ecosystem proizvoda bit će bogatije za proizvode globalno prepoznatog lidera 

Zagreb, 22.11.2018. – Samo nekoliko tjedana nakon otvorenja prvog Mi Storea u Londonu, četvrti vodeći proizvođač mobitela i potrošačke elektronike, Xiaomi otvorit će vrata svog prvog Mi Storea u Hrvatskoj. Tako će u prvoj polovici prosinca hrvatsko tržište postati bogatije za široku ponudu ovog sve zamijećenijeg svjetskog lidera. Smješten u sklopu zagrebačkog Arena shopping centra, Mi Store ponudit će veliki broj najnovijih pametnih telefona koji osvajaju globalna tržišta i kupce svojom kvalitetom i pristupačnom cijenom te široku paletu Ecosystem proizvoda. Tako će se uz najnovije modele Mi 8 Pro, Mi 8 Lite i Redmi Note 6 Pro, u ponudi naći i klasične slušalice za pametne telefone, mobilni USB punjači i auto punjači, robot usisavači, električne četkice za zube, ali brojni drugi smart uređaji kojima Xiaomi zaista čini modernu i užurbanu svakodnevicu lakšom.

Za otvorenje drugog Mi Storea u ovom dijelu Europe te prvog u Hrvatskoj zaslužna je tvrtka Bijelić Co, ovlašteni distributer Xiaomi proizvoda za Hrvatsku, Austriju, Srbiju, Sloveniju i Crnu Goru. Nakon što je u svibnju ove godine otvorila prvi Mi Store u Austriji, tvrtka Bijelić Co, u želji jačanja prisutnosti te dodatnog osiguravanja lakše i šire dostupnosti Xiaomi uređaja krajnjim korisnicima, potaknuta pozitivnim iskustvima s otvorenja u Austriji, donijela je ovu važnu odluku kojim će hrvatsko tržište pametnih telefona biti bogatije za dosada nedostupne proizvode ovog kineskog lidera.

Ispravnost ove odluke, dodatno potvrđuju i ovogodišnji poslovni rezultati sukladno kojima je Xiaomi, već u trećem kvartalu ove godine ostvario svoj godišnji cilj isporuke od 100 milijuna uređaja i to upravo zahvaljujući u najvećoj mjeri seriji Mi 8 uređaja koji će biti dostupni i u sklopu hrvatskog Mi Storea. Pored navedenog, globalna ekspanzija poslovanja vidljiva je i kroz rezultate za treći kvartal 2018. godine koji pokazuju da ovaj kineski vizionar čvrsto drži četvrtu poziciju s porastom isporuke pametnih telefona od 21,2% te rastom tržišnog udjela od 2,2%.

Poznat po nenadmašivim akcijama prilikom otvaranja službenih trgovina, Xiaomi će zasigurno svojim jedinstvenim ponudama i pristupačnim cijenama osvojiti sve kupce koji dođu na otvorenje prvog hrvatskog Mi Storea u zagrebačkom Arena centru. Otvarajući svoja vrata u prvoj polovici prosinca, Mi Store će zasigurno svojim širokim asortimanom mobitela i potrošačke elektronike, koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete, zasigurno pomoći svima onima koji su u  potrazi za idealnim božićnim poklonom.

Odbrojavanje do najspektakularnijeg otvorenja je počelo, a sve detalje pratite na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/XiaomiHrvatska1/ te web stranici: https://xiaomi.bijelic-co.hr/hr/xiaomi.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Danchibald

Pa fino 🙂

Branko54@

Ljepo Ljepo!!! Bravo bravo Xiaomi!☺☺☺😀😉😉😉😉😉👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏!!!

FStark

Odlično. To znači i bolja (tehnička) podrška (moguće i njihov službeni servis) + veći izbor Mi proizvoda i veća dostupnost uređaja sa Globalnim ROM-ovima. Puno pluseva. 🙂 😀