Naslovnica Vijesti LG će šefa uspješnog TV odjela postaviti na čelo mobilne divizije

LG će šefa uspješnog TV odjela postaviti na čelo mobilne divizije

3
4
Novi render potvrđuje LG V40 ThinQ značajke

Novi render potvrđuje LG V40 ThinQ značajke

Nove vijesti iz LG tabora najavljuju zamjenu pozicija na čelu mobilne divizije. Naime, uspavanu mobilni odjel ubuduće će voditi Brian Kwon šef LG-eva najuspješnijeg odjela za TV, audio i računala.

LG-u je unatoč nekoliko odličnih telefona ove godine, mobilni odjel već neko vrijeme priličan uteg oko vrata. LG G7 ThinQ i LG V40 tvrtkini su ovogodišnji borci u premium segmentu, a iako imaju sve što trebaju imati, tvrtci jednostavno ne donose profit jer ako javnost ne uvjeriš da su dobri, džaba si krečio. Kako li samo na svojim super telkama, LG-evci ne skuže sve te puste reklame za Mate 20 Pro iz Huaweia.

Uglavnom, novi bi direktor, Brian Kwon poznat kao “turnaround expert” ili onaj koji ono što je dolje diže gore, a ono što stagnira pokreće i pretvara u zlatnu koku, dosad je svoje majstorije koristio na čelu mega uspješnog odjela LG televizora, a od 1.12. svojom bi magijom trebao LG-ev smartphone biznis opet postaviti na noge i usmjeriti ka zvijezdama. 

Nadajmo se da će njegove čarolije imati efekta jer znamo da LG zna napraviti vrhunske telefone. 

Kad riješi njih, mogao bi skočiti i u HTC pa i tamo malo operirati jer i njima bi dobro došao jedan takav.

Via

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Branko54@

Baš me zanima kako će on vodit tu misiju mobilnih uređaja!… Hm🤔?! Što vi mislite !? Jel netko sa Tv-a , sposoban vodit mobilnu divziju ?

SonicMoose

On nije s TV-a vec voditelj odjela koji razvija TV uredaje Brankinjo,treba citati pazljivo. Mislim da je on dobar izbor,mozda uspije nesto iskemijati da LG dode u top 3.

Đuro

Ne treba njima čarobnjak. Samo bolji senzor i veća baterija.

SonicMoose

Baterija je presudna,5000 mah minimun,ostalo ok.