Korisnici A1 u App Storeu odsad mogu plaćati direktno s računa mobilnog telefona

https://wp.me/p25qXv-hVy

Ako ste korisnik nekog od uređaja iz Appleova eko sustava, a ujedno ste korisniki A1 ili Tomato mreže, veselit će vas nova mogućnost plaćanja u App Storeu direktno s računa mobilnog telefona.

Rekao bih da se ovo prije svega odnosi na korisnike iPhonea na A1 mreži koji od 6.12. aplikacije i druge sadržaje u App Storeu mogu plaćati s računa telefona, bilo da su na pretplati ili na bonovima. 

Više doznajte iz objave za medije i na poveznici u nastavku:

A1 Hrvatska, za kupnju u App Storeu, od 6. prosinca nudi korisnicima mogućnost plaćanja izravno s računa mobilnog telefona.

Usluga je dostupna svim A1 i Tomato korisnicima mobilnih tarifa na pretplatu i na bonove u Hrvatskoj. Pokretanjem ove usluge A1 čini dinamičan iskorak u razvoju svojih usluga plaćanja na jednoj od najvećih trgovina digitalnih sadržaja.

Korisnici A1 u App Storeu odsad mogu plaćati direktno s računa mobilnog telefona

Korištenje usluge je jednostavno. A1 korisnici (s novim ili postojećim Apple ID-om) sa svojih iPhone, iPad, iPod touch i Mac uređaja, za kupnju u App Store-u, u postavkama računa trebaju odabrati “Mobitel” kao način plaćanja. Nova opcija plaćanja bit će automatski konfigurirana te jednim dodirom odmah omogućava kupnju s Appleovih uređaja i Apple Watcha.

Dodatne informacije o postavljanju naplate putem mobilnog operatera potražite na adresihttps://www.a1.hr/privatni/mobiteli/mobilno-placanje/appstore

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.