OnePlus 6T McLaren Edition otkrio sve o sebi uoči službenog predstavljanja

OnePlus 6T McLaren Edition otkrio sve o sebi uoči službenog predstavljanja

Oni koji su se bacili na novi OnePlus 6T čim se pojavio možda će sad požaliti jer OnePlus 6T McLaren Edition, koji stiže uskoro otkriva sve o sebi i uoči službenog predstavljanja. Dolazi s još više RAM-a i još bržim punjenjem.

Koliko je to RAM-a dovoljno u Android telefonu za gladak rad možemo debatirati unedogled no poznato je da bez softverske optimizacije, istinske i besprijekorne fluidnosti u radu nema. OnePlus je poznat i po super glatkom korisničkom sučelju, vrlo bliskom izvornom Androidu ali i po mega količinama RAM-a koje ugrađuje u svoje telefone.

OnePlus 6 pa i 6T i s osnovnih 6GB RAM-a rade kao podmazani, a novi OnePlus 6T McLaren Edition će ih imati čak 10GB. Tako tvrde danas procurjele informacije koje stižu uz službene rendere uređaja.

OnePlus 6T McLaren Edition otkrio sve o sebi uoči službenog predstavljanja

Kao što i sami vidite, od sprijeda će obični 6T od ovog specijalnog McLaren izdanja biti praktički nemoguće razlikovati ali će zato na leđima novi macan ispod stakla imati uzorak karbonskih vlakana s blago narančastim sjajem, valjda u čast McLaren F1 partnerima, čiji je logo također na leđima.

Možda i najzanimljiviji dio današnje priče je spomen Warp Charge 30, valjda još bržeg i jačeg punjača, koji će se s njime isporučivati u paketu. Navodno bi moglo biti riječi o 50W punjač koji bi za samo 30 minuta napunio bateriju za cijeli dan korištenja.

Službeno će se predstavljanje dogoditi 11.12. kad ćemo doznati i koliko će to skuplji biti od dosad dostupnih modela. 

Ima zainteresiranih?

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.