Tko je osvojio ovaj cool bežični auto punjač? [Giveaway]

gIVEAWAY!

Nisam zaboravio! Danas je taj dan. Izvlačimo sretnog dobitnika ili dobitnicu cool bežičnog auto punjača marke Baseus, čiju ste recenziju nedavno gledali na SmartphoneHrvatska YouTube kanalu. Da vidimo tko će u autu puniti bežično.

Osim što podržava Qi bežično punjenje ovaj univerzalni Baseusov auto nosač za smartphone koristi gravitaciju kako bi vaš uređaj sigurno, a opet nježno držao na mjestu i pritom omogućavao izuteno lagano umetanje i izvlačenje jednom rukom. 

Tajna je u tzv. gravitacijskom mehanizmu, koji koristi masu telefona da bi obuhvatio uređaj, a prilagođava se različitim veličinama telefona. Kompatibilan je s telefonima s zaslonima od 4-6.5 inča.

Baseus bežični auto punjač za smartphone [Recenzija + Giveaway!]

Montaža na razne ventilacijske otvore automobila je super jednostavna kao i korištenje, a telefone različitih veličina sigurno drži na mjestu. Kompatibilan je s telefonima s zaslonima od 4-6.5 inča.

Još detalja o ovom cool nosaču/punjaču pronađite na honorbuy.com gdje ga možete i naručiti po cijeni od tek $13,99

Pa tko je bio te sreće da ga dobije? Doznajte iz kratkog videa u nastavku, a ako želite sudjelovati u novim Giveawayima koji slijede svakako se pretplatite na SmartphoneHrvatska YouTube kanal.

..

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.