Opremi svoj auto ovom DVR kamerom s podrškom za pomoć pri parkiranju

Opremi svoj auto ovom DVR kamerom s podrškom za pomoć pri parkiranju

Novi cool gadget iz ponude Cafago webshopa je zanimljiva i uz naš kupon cijenom povoljna dvostruka DVR Dash kamera za automobil, kojom ćete snimati svoja putovanja, nadzirati unutrašnjost automobila i olakšati si vožnju i parkiranje unatrag.

Ovaj Dash Cam s razlogom nosi ime 3 Way Car DVR Camera jer može snimati na tri strane. 4-inčni 720p zaslon se montira na vjetrobransko staklo i nosi širokokutnu kameru kadra širine 140 stupnjeva, koja snima video u 1080p kvaliteti prema naprijed i 720p kvaliteti unutrašnjost automobila. 

To se može pokazati zgodnim poželite li snimati svoje izlete ili putovanja automobilom ili jednostavno želite baciti oko na stražnju klupu odnosno unutrašnjost auta. 

Dodatna se kamerica 720p montira odostraga pa će snimati što se događa iza vas, a u stvarnom će vremenu na 4-inčnom zaslonu prikazivati prostor iza vas i olakšati vožnju unatrag i parkiranje.

Sve snima na memorijsku karticu, a ima i algoritme koji prepoznaju da je došlo do nezgode pa tu video sekvencu posebno pohranjuje.

Lako se montira i koristi. 

Ako je to što ste tražili na pravom ste mjestu jer imamo kupon kojim ćete cijenu spustiti za skoro 50%. Pri narudžbi iz Cafago webshopa, upotrijebite kupon CC8183 i ovu kameru naručite po cijeni od 24.69€ 

..

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.