Fortnite za Android i iOS dobio podršku za Bluetooth kontrolere

Fortnite za Android i iOS dobio podršku za Bluetooth kontrolere

Ako ste jedni od onih koji danonoćno praše po Fortnite virtualnim krajolicima s hrčkom na leđima i Legendary Scar puščetinom u rukama, zanimat će vas da od danas svoju omiljenu pucačinu na Android ili iOS uređajima možete igrati i s bluetooth kontrolerima.

Malo je onih koji se nisu navukli na Fortnite. Ja sam valjda jedan od rijetkih ali to je zato što sam stari prdonja bez trenutka slobodna vremena na raspolaganju. Svejedno s guštom pogledam pokoji okršaj mojih potomaka na velikom ekranu. 

Igrati Fortnite i slične pucačke igrice na zaslonu smartphonea se definitivno može, no kad šapama prekriješ to malo ekrana što imaš na raspolaganju, gušti igranja se definitivno tope. U to ime bi vas trebala veseliti ova današnja nadogradnja Fortnitea za Android i IOS koja uz neke nove vrste turnira, granate u obliku snješka, nekih novih vrsta pušaka, donosi i opciju priključivanja Bluetooth kontrolera kako na Android tako i na iOS verziju Fortnitea.

Ako ima zainteresiranih da za vas testiram koji od povoljnih Bluetooth kontrolera za smartphone gaming, predložite u komentarima pa ću probati nabaviti i objaviti recenziju na našem YouTube kanalu.

..

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.