Naslovnica Android Instaliraj novi Xperia 10 launcher prilagođen na sve Xperie!

Instaliraj novi Xperia 10 launcher prilagođen na sve Xperie!

5
0
Instaliraj Xperia 10 launcher prilagođen na starije Xperie

Instaliraj Xperia 10 launcher prilagođen na starije Xperie

Ako ste vlasnik neke od Sonyevih Xperia koje vrte Android Pie, evo zanimljive vijesti za vas. Naime, spretan član Xda Developers zajednice prilagodio je novi Xperia 10 launcher za rad na svim Xperiama. Sve što vam treba osim samog uređaja pronađite u nastavku.

Dakle dok čekamo da se nove Xperia 10 i Xperia 10 Plus pojave na našem tržištu, a time i u mojim rukama, evo načina kako dašak novog osjetiti odmah i sad. Svi oni koji koriste neku od Sony Xperia, ažuriranu Androidom Pie, novi, bolji i ljepši Sonyev pokretač (launcher) s Xperie 10 mogu jednostavno instalirati na svoje uređaj.

Ako po prirodi niste komplicirana osoba, ni postupak instalacije neće vam biti kompliciran. Sve što trebate učiniti je posjetiti Xda Developers web lokaciju klikom na ovaj link i s nje preuzeti posljednu verziju portanog Xperia launchera u obliku apk paketa i jednostavno instalirati. Da bi sve radilo kako spada vaš uređaj ne mora biti rootan. Važno je samo da vrti Android Pie.

Uz novi Launcher instalirajte i WallpaperPicker.apk kako bi dobili nove wallpapere.

Želite li pak omogućiti i novu navigacijsku traku s pill tipkom, tu ćete morati ipak malo raditi i opciju uključiti putem adb protokola, no i o tome ćete pročitati na istom Xda Developers linku.

Isprobajte i pohvalite se u komentarima ispod. 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments