Nadolazeći Redmi flagship s trostrukom kamerom na videu

Premda su informacije o povoljnom flagship telefonu pod okriljem odnedavna osamostaljena Redmi brenda proturječne, čini se da je on ipak negdje iza ugla. Naime, sad je taj navodni Redmi top model osvanuo i na videu, a donosi hole punch zaslon od ruba do ruba i trostruku kameru straga. 

Da je ovdje riječ  telefonu kojeg dosad nismo imali prilike vidjeti najviše svjedoči ta prednjica sa zaslonom od ruba do ruba i rupicom selfie kamere. Ta se rupica ne nalazi kao na Honoru View 20 na lijevoj niti kao na Galaxyu S10 na desnoj strani već u sredini, što je u neku ruku logično jer težimo simetriji, no ne možeš se zapitati nije li bilo onda lakše napraviti mali notch, kao recimo onaj na Mi 9 zmaju nego se dati ovakav posao.

Na leđima, koja su čini se od stakla ili su možda od u zadnje vrijeme sve popularnijeg glasstica doznat će se uskoro. Tamo straga su mu tri kamere, a što mogu isto ćemo doznati kad uređaj bude i službeno predstavljen.

Da je riječ o ipak nešto povoljnijem uređaju ukazuje i klasičan čitač otisaka na leđima.

Zasad je malo informacija o ovom Redmi top modelu, no navodno će ga pokretati Snapdragon 855 s hrpom RAM-a i podatkovne memorije te jakom baterijom, a sve po povoljnoj cijeni. 

Je li nam to još jedan Pocofone na pomolu?

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments