Huawei P30 vs. P30 Pro ili kako uštedjeti €250 [Usporedni test]

Huawei P30 vs. P30 Pro ili kako uštedjeti €250 [Usporedni test]

Huawei je ovog proljeća P30 ponudio u tri okusa, ovdje ste imali prilike čitati i gledati recenzije P30 i P30 modela. Vrijedi li taj Huawei P30 Pro oko €250 više od P30 i je li mudrije odabrati jeftinijeg, a i dalje odličnog pa višak love potrošiti na pivo i ćevape, otkrit ćemo u današnjem usporednom testu. 

Oni koji su već dosad čitali i gledali usporedne testove na SmartphoneHrvatska blogu i YouTube kanalu prisjetit će se mojeg standardnog disclaimera kako testiranje nije vršeno u laboratoriju niti su korišteni ikakvi mjerni uređaji. Uređaji su u najboljoj namjeri uspoređeni u onoj svakodnevnoj standardnoj uporabi. 

I jednog i drugog sam koristio nešto više od tjedan dana i prilično dobro ih upoznao, a sve o njima ćete, ako već niste pronaći u iscrpnim recenzijama: Huawei P30 Recenzija i Huawei P30 Pro Recenzija

Izuzmemo li veći zaslon, više kamera na leđima, jaču bateriju i vodootpornost, mnogi su s pravom u nedoumici na kojeg od ova dva Huawieva top modela potrošiti teško namaknutu lovu. 

U mobis.hr webshopu Huawei P30 Pro 8/256GB košta 7124kn, a P30 6/128GB 5.224 pa unatoč i memorijskim konfiguracijama razlika nije zanemariva

Usporedni video test u nastavku, trebao bi vam pomoći u konačnoj odluci.

Huawei P30 ili P30 Pro [Usporedni test]

2
Imaš nešto za reći?

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Toni JerkovićChopavi slim Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

najnovije najstarije s najviše glasova
Chopavi slim
Gost
Chopavi slim

Toni kada već uspoređuje, molim te osvrni se malo i usporedi P30 sa Honorom V20! Jer su cijenom tu negdje!