Huawei P30 vs. P30 Pro ili kako uštedjeti €250 [Usporedni test]

Huawei P30 vs. P30 Pro ili kako uštedjeti €250 [Usporedni test]

Huawei je ovog proljeća P30 ponudio u tri okusa, ovdje ste imali prilike čitati i gledati recenzije P30 i P30 modela. Vrijedi li taj Huawei P30 Pro oko €250 više od P30 i je li mudrije odabrati jeftinijeg, a i dalje odličnog pa višak love potrošiti na pivo i ćevape, otkrit ćemo u današnjem usporednom testu. 

Oni koji su već dosad čitali i gledali usporedne testove na SmartphoneHrvatska blogu i YouTube kanalu prisjetit će se mojeg standardnog disclaimera kako testiranje nije vršeno u laboratoriju niti su korišteni ikakvi mjerni uređaji. Uređaji su u najboljoj namjeri uspoređeni u onoj svakodnevnoj standardnoj uporabi. 

I jednog i drugog sam koristio nešto više od tjedan dana i prilično dobro ih upoznao, a sve o njima ćete, ako već niste pronaći u iscrpnim recenzijama: Huawei P30 Recenzija i Huawei P30 Pro Recenzija

Izuzmemo li veći zaslon, više kamera na leđima, jaču bateriju i vodootpornost, mnogi su s pravom u nedoumici na kojeg od ova dva Huawieva top modela potrošiti teško namaknutu lovu. 

U mobis.hr webshopu Huawei P30 Pro 8/256GB košta 7124kn, a P30 6/128GB 5.224 pa unatoč i memorijskim konfiguracijama razlika nije zanemariva

Usporedni video test u nastavku, trebao bi vam pomoći u konačnoj odluci.

Huawei P30 ili P30 Pro [Usporedni test]

2
Imaš nešto za reći?

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Toni JerkovićChopavi slim Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
Chopavi slim
Guest
Chopavi slim

Toni kada već uspoređuje, molim te osvrni se malo i usporedi P30 sa Honorom V20! Jer su cijenom tu negdje!