HTC konačno detaljnije o Android Pie nadogradnji

HTC konačno detaljnije o Android Pie nadogradnji

Nakon duge, zaglušujuće tišine evo nešto nova iz HTC-a. Nažalost nije riječ o novom telefonu već dobrim vijestima za vlasnike HTC U11, HTC U11+ i HTC U12+ uređaja. Napokon stiže Android Pie nadogradnja za te telefone.

HTC je bez dvojbe već neko vrijeme u nekoj svojevrsnoj hibernaciji, barem što se tiče pametnih telefona, a kako se šuška čini se da se povlače s izuzetno bitnog kineskog tržišta. Tako je budućnost njihova smartphone biznisa, koji je u zbilji osnova postojanja tog brenda, vrlo upitna.

Novi telefon nisu lansirali već jako dugo. Ovih se dana nešto špekulira o novoj verziji njihova Blockchain telefona, iako je i prvu verziju kupilo valjda 5 užih članova obitelji direktora firme.

Dovoljno je primijetiti da HTC još nije lansirao telefon s bezelless dizajnom, notchem pa ni punch hole zaslonom, a na sredini smo 2019.

Ako ste pak vlasnik nekog od njihovih posljednjih top modela još uvijek čekate i na tu Android Pie nadogradnju pa će vas donekle razveseliti tvrtkin službeni tweet.

U njemu najavljuju Android Pie za HTC U11 do kraja ovog mjeseca, a za HTC U11+ krajem 6. mjeseca dok će najaktualniji HTC U12+ pitu također dobiti tijekom 6. mjeseca.

Je li to to ili za HTC još ima nade? Što vi mislite?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Brankok55@

Jako dobro ! Napokon su i vlasnici tih smartphona to docekali 😀😉😉💪👍👌👏

Joana

Ja ću pričekati da vidim kako će se Pie ponašati na tuđim telefonima, pa ga tek onda instalirati (ako je sve ok). Mnogo volim HTC i mnogo mi je žao što prave glupe i pogrešne korake… U11 je the best phone koji sam ikada posedovala. Probala sam ga zameniti, ali nijedan model posle u11 nije ni prići u11.