aodNotify - još jedna cool aplikacija za obavijesti na zaslonu Galaxya S10 i ekipe

aodNotify - još jedna cool aplikacija za obavijesti na zaslonu Galaxya S10 i ekipe

One među vama koji se još nisu baš pomirili s izostankom notifikacijske LED-ice na svježim Samsungovim telefonima mogla bi zanimati i ova nova opcija. Naime, naletjeh na besplatnu aplikaciju aodNotify, koja koristi Samsungov Always ON zaslon na interesantan način.

Neki su među vama gledali moj video o aplikaciji Holey Light, koja otvor oko selfie kamere koristi za simulaciju notifikacijske LED-ice. Ta je aplikacija u međuvremenu poprilično napredovala, no za neke i dalje nije dovoljno dobro rješenje. Naime, koliko god cool bila, ipak troši nešto više baterije pa se to nekima ne sviđa.

Aplikacija aodNotify je također besplatna i trebala bi biti kompatibilna sa svim Samsungovim telefonima, koji imaju Always ON prikaz obavijesti. Ona se naime, kači na Samsungov nativni AOD i koriti njega kako bi vas na energetski štedljiv način upozorila na pristigle obavijesti.

Princip na kojem radi je jednostavan. Always ON zaslon će biti uključen samo kad ima nekih nepregledanih obavijesti pa bi vam sama činjenica da je zaslon uključen i na daljinu trebala privući pažnju da posegnete za telefonom.

U nastavku pogledajte kako to u zbilji izgleda na mojem Galaxyu S10+ pa isprobajte i sami. U opisu videa je i link za preuzimanje aodNotify aplikacije.

aodNotify za Galaxy uređaje bez notifikacijske LED-ice

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nkla

Iman oneplus 6t, fali mi led notifikacijsko svitlo, koja aplikacija bi bila najbolja za mob