Android Pie za HTC U11 povučen zbog gadnog buga

Android Pie za HTC U11 povučen zbog gadnog buga

Korisnici HTC U11 uređaja obradovali su se konačno Android Pie nadogradnji, no njihovo je veselje bilo kratka vijeka. Naime, oni koji su se nadogradnje dočepali, ubrzo su je požalili pa je HTC sad odlučio obustaviti je. Evo i zašto.

HTC je smartphone brend, kojemu već neko vrijeme ne ide i to je prava šteta jer su njihovi telefoni nekad bili sinonim za ono što danas zovemo smartphone. Dugogodišnje rivalstvo sa Samsungom za njih se pokazalo kobnim i tu su bitku izgubili. Na tržištu su se pojavili neki novi igrači, koji su njihov tržišni udio dodatno nagrizli.

Zadnji upečatljiv telefon, kojeg je tvrtka predstavila bio je HTC U12+. Premda je riječ o super telefonu, nije naročito primljen, a mid-range modela koji u pravilu nose cijeli biznis, HTC nema već dugo.

Da su u banani govori i njihova softverska podrška, koja je također zaspala pa su i ažuriranja na nove verzije Androida u zakašnjenju.

Tvrtkin HTC U11, koji je debitirao s još uvijek aktualnim Liquid Surface dizajnom prije neki dan je napokon liznuo Android Pie nadogradnju. Ubrzo su međutim počele stizati vijesti o tzv. soft brickanju uređaja pa je HTC nadogradnju obustavio dok ne isprave taj gadan bug. Pogođenim su korisnicima obećali popraviti uređaje.

Ukoliko vam se dakle, pojavi obavijest o nadogradnji vašeg HTC U11 macana, zaobiđite je zasad u širokom luku. HTC bi uskoro trebao pustiti onu, koja vaš telefon ne pretvara u ogledalo. 

Via

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dejan

Što je soft brickanje?

cory

Nikad ne prezali sta sam prodo ovaj fantastican mobitel.