Naslovnica Android Amazfit Verge 2 – eSIM, ECG, AMOLED za smiješnu lovu

Amazfit Verge 2 – eSIM, ECG, AMOLED za smiješnu lovu

36
0
Amazfit Verge 2 - eSIM, ECG, AMOLED za smiješnu lovu

Amazfit Verge 2 - eSIM, ECG, AMOLED za smiješnu lovu

Xiaomi je jučer u kompletu s novom Mi Band 4 narukvicom, predstavio i drugu generaciju Amazfit Verge pametnog sata. Amazfit Verge 2 za smiješne pare nudi okrugli AMOLED zaslon, podršku za 4G mreže i ECG kontinuirani nadzor rada srca. Evo detalja.

Xiaomiev Mi Band 4 će posve jasno onim što nudi za tu lovu opet biti best buy pametna narukvica, a ovaj Amazfit Verge 2 sat zanimat će one koji ipak žele napredniju čuku.

Opremljen je okruglim AMOLED zaslonom promjera 1,39 inča i rezolucije 454 x 454 piksela. Kućište više nije od polikarbonata kao na njegovu prethodniku već je kombinacija zirkona i keramike. To će ga učiniti još izdržljivjijim, a opet je vodootporan po IP68 certifikatu. 

Pogoni ga Snapdragon Wear 2500 sa standardnih 512MB RAM-a i 4GB podatkovne memorije. Opremljen je hrpom senzora za praćenje sportskih aktivnosti, a među njima je i poseban AlwaysON AI ECG čip, koji kontinuirano prati rad srca i detektira anomalije u radu poput fibrilacija i sličnih gadarija, koje ne želite imati. 

Kineska će verzija potvrđeno imati i 4G verziju s eSIM-om pa će samostalno moći odrađivati i telefonske razgovore te pristup internetu. Hoće li ta inačica i u Europu zasad ne znamo.

Amazfit Verge 2 - eSIM, ECG, AMOLED za smiješnu lovu

Uz Wi-Fi, imat će i GPS, NFC te Bluetooth 4.2, a baterija kapaciteta 420 mAh pružat će na ovom 4G modelu s kontinuiranim ECG nadzorom 28 sati na jednom punjenju. 

Uparivat će se s Androidima i iOS uređajima.

Standardni Amazfit Verge 2 će koštati $144, a model s 4G i ECG značajkama oko $190. Bit će i posebna Avengers verzija po cijeni od $216. Dakle i dalje prilično povoljno u usporedbi s Apple Watchem, koji nudi slične značajke. 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments